Fri Fragt fra 500kr

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Exuviance Purifying Cleansing Gel 212ml

Vejl. udsalgspris: 259,33 DKK

Vores pris: 216,67 DKK

Antal:
Yderligere varianter
Exuviance Purifying Cleansing Gel 212ml

Exuviance Purifying Cleansing Gel 212ml

Purifying Cleansing Gel er en anti-aging-rens, der indeholder både AHA- og PHA-syrer, der skånsomt eksfolierer din hud og fjerner døde hudceller og forbedrer hudens struktur. AHA-syren glykolsyre hjælper med at reducere ældningstegn i form af rynker og fine linjer, udjævner hudtonen og stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin.

PHA-syren gluconolacton reducerer til gengæld forekomsten af rynker og styrker hudens egen beskyttende barriere. Derudover reducerer det også størrelsen af porerne og gør huden fyldigere og mere ungdommelig. Purifying Cleansing Gel er skummende, selvom den er fuldstændig sæbefri, og hjælper dig med blidt at fjerne olier, urenheder og makeup fra huden uden at påvirke dens naturlige fugtbalance. Hudens struktur er dybt forbedret, mens den forberedes til andre hudplejeprodukter såsom serum og fugtighedscreme. Den blide gel udtørrer ikke huden, og den er desuden både allergitestet og dermatologisk testet, hvilket betyder, at den er velegnet til alle hudtyper, også dem med sart hud.

Sådan virker Purifying Cleansing Gel

Udover at rense og fjerne både makeup og urenheder, indeholder Purifying Cleansing Gel to af de mest effektive AHA- og PHA-syrer, som giver dig en række fordele, hver gang du renser dit ansigt. Glykolsyre er en AHA-syre, der forekommer naturligt i sukkerrør, og som er blevet meget populær i forskellige hudplejeprodukter på grund af, at den udjævner hudens pigment, forbedrer hudens cellefornyelse og udglatter rynker og fine linjer. Derudover bidrager det til en reduceret porestørrelse og gør huden fastere takket være en øget produktion af kollagen.

Gluconolacton er en PHA-syre, som består af større molekyler end AHA-syrerne. Det betyder, at de ikke trænger så dybt ind i huden men stadig virker meget effektivt, når det kommer til at hæmme hudens nedbrydningsprocesser for at bevare elasticiteten. Gluconolacton fungerer også som en antioxidant og hjælper med at styrke hudbarrieren. Takket være kombinationen af glykolsyre og gluconolacton kan Exuviance Purifying Cleansing Gel forbedre strukturen din hud, mens den beroliger og renser i dybden.

Fordele ved Purifying Cleansing Gel

  • Dybde rensende gel
  • Indeholder gluconolacton og glykolsyre
  • Eksfolierer og reducerer rynker og fine linjer
  • Forbedrer hudens struktur
  • Fjerner urenheder og makeup
  • Udtørrer ikke huden
  • Velegnet til alle hudtyper
  • Allergitestet og dermatologisk testet

Instruktioner

Fugt både dine hænder og dit ansigt, og påfør derefter gelen på din hals og ansigt med fingerspidserne. Massér produktet ind med blide cirkulære bevægelser, og skyl derefter huden med lunkent vand. Dup dit ansigt tørt med et håndklæde, og fortsæt derefter med din sædvanlige hudplejerutine. For den bedste effekt kan du bruge et serum og en fugtighedscreme fra Exuviance. Purifying Cleansing Gel kan bruges om morgenen til at friske ansigtet op og om aftenen til at fjerne din makeup.

Størrelse

212 ml

Indholdsfortegnelse

Aqua (vand), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, TEA-Lauryl Sulfate, Propylenglycol, Gluconolacton, Glycolsyre, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin , Benzophenon-4, Triethanolamin, Phenoxyethanol, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Parfume (Duft), CI 42090 (Blå 1), CI 19140 (Gul 5).

Anmeldelser (82)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Andre kunder købte også