Due to the Corona virus Covid-19. Deliveries can take 1-2 weeks longer.

Cosmetic Skin Solutions Supreme Serum C20 30ml

Antal:

Vejl. udsalgspris: 357 DKK

Vores pris: 302,60 DKK

Nu kun: 272,34 DKK

Yderligere varianter

Køb nu og spar 84,66 DKK
Salget slutter om:

Video
Cosmetic Skin Solutions Supreme Serum C20 30ml

:

Denne kraftfulde antioxidant serum indeholder en stor mængde af 20% c-vitamin (stabiliseret L-ascorbinsyre), og Asiatic Acid som giver maksimal beskyttelse mod skadelige solstråler (ultraviolette stråler-UVA/UVB), miljømæssige toksiner og angreb fra fri Radikaler. Dette vitamin C serum er meget koncentreret og vil øge antioxidant ydeevne af vores andre produkter, der anvendes inden for en effektiv hudplejeprogram. Resultaterne er forbedret hudfarve, reduceret alder pletter, brune pletter og andre pigmentering, med overordnede sundere og mere beskyttet hud.

En højere koncentration af c-vitamin er særlig vigtigt for dem, der har behov for intenst højere mængder af vitamin c. større mængder af c-vitamin fordele huden og er en vigtig co-faktor i produktionen af kollagen til at forbedre hudens tone og tekstur, samt at bekæmpe Synlige ældningstegn forårsaget af oxidativt stress og miljøforurening.

Dette vitamin c serum absorberes hurtigt og er en unik og let antioxidant ved at give dig den absolutte højeste mængde af c-vitamin, der kan absorberes effektivt af huden. En lille prikkende fornemmelse kan opleves på grund af den høje potens af c-vitamin, der tilsættes. Dette er helt normalt og vil forsvinde snarest.

C-vitamin serum er populært at bruge sammen med en dermaroller for tilsat stimulation af kollagen syntese. Dette serum er fremragende til at bruge sammen med en dermaroller.

Vitamin c (L-ascorbinsyre)

En aktiv form et vitamin, der findes nautligt i f. eks. Citrusfrugter. Denne vandopløselig antioxidant beskytter huden mod den oxidative stress forårsaget af solens stråler (UVA/UVB stråler). Det forbedrer hudens elasticitet ved at forbedre kollagen produktionen. Hjælper med at reducere pigmentering, erytem og rødme i huden.

Asiatic Acid

Hyaluronsyre

Et naturligt forekommende polysaccharid er ansvarlig for at fremme fugt og smøring inden for ekstracellulære område af dermis. Med umiddelbar vand-binding og vand-tiltrække egenskaber fylder det i hullerne mellem bindevæv kollagen og elastin fibre findes i dermal hud lag. Hyaluronsyre, der kan holde vand 500 gange sin egen vægt er en kraftfuld fugtighedscreme, der arbetarför at bevare vandet både over og under hudoverfladen for at holde huden buttet, godt hydreret, og smukke.

Instruktioner

To gange dagligt, gælder 4 til 5 dråber på ansigt, hals, og bryst. Undgå øjenirritation.

For optimale resultater, samt at øge de forebyggende fordele og opnå ultimativ beskyttelse, brug i et program, der omfatter hele kosmetiske Skin Solutions serie, der indeholder blandt andet Fugtgivende gel, Eye gel, og brede spektrum solcreme. Hvis du vil have ekstra lysere hud, kan du vælge Phyto-Botanisk gel i stedet for Hydra B5 gel.

Størrelse

30 ml

Ingredienser

Deionized Water/Aqua/Eau, Vitamin C (L-Ascorbic Acid), Alcohol Denate., 1,3-Dihydroxybutane, 1,5-Pentanediol, Glycerin, Zinc Sulfate Heptahydrate, L-Glutathione, Asiatic Acid, Citric Acid, Alpha-arbutin, Bioflavonoids, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl-cellulose, Hyaluronic Acid.

Anmeldelser (29)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: