🤍 4 FOR 3 med kode 4F3JAN23 (Gælder ikke parfumer) 🤍

 

Fri Fragt med Budbee

 

3-5 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Perfect Image Pineapple Pumpkin Enzyme Peel 30%

Vores pris: 276,50 DKK

Antal:
Perfect Image Pineapple Pumpkin Enzyme Peel 30%

:

Den græskar indeholder en høj koncentration af beta-carotens, vitamin a og c-vitamin, zink og kalium som modvirker frie radikaler og solskader. Pumpkin indeholder naturlige aha-syrer og enzymer (Proteolytiske enzymer), der har eksfolierende egenskaber, øge celle regenerering og fremme en sund produktion af kollagen og elastin. Papaya og ananas indeholder naturlige frugt enzymer (papat) og bromelain enzymer, der blidt opløser Keratin celler fra hudens overflade og samtidig bevarer det beskyttende fedtlag.

Ananas

Indeholder naturlige aha-syrer og enzymer, som giver det sin fugtgivende, anti-aging, svampedræbende (anti-svampe) og rensende effekter. Ananas indeholder et enzym, der kaldes bromelain , der nedbryder hudceller for at eksfoliere de ydre lag af huden og fjerne de døde og beskadigede hudceller. Ananas er også velkendt for at forbedre hudens fugtighed, elasticitet og give huden med mange næringsstoffer, som fremmer en sundere og klarere hud. Ananas er rig på antioxidant c-vitamin, som beskytter vores kroppe mod frie radikaler, der angriber raske celler. Frie radikaler kan føre til hurtig aldring, hjertesygdomme, diabetes og endda kræft. Ekstraktet indeholder også aha-syrer, organiske frugtsyrer, der arbejder på stratum corneum (det yderste hudlag) for at mindske sammenhængen mellem Korneocyterna (de døde hudceller), hvilket resulterer i øget elasticitet, fleksibilitet og Hydrering.

Økologisk Cucurbita pepo (græskar)

Indeholder en høj koncentration af antioxidanter, proteiner og essentielle fedtsyrer. Beta-caroten, vitamin A, c-vitamin, zink og kalium forhindre frie radikaler i at forårsage skader. Den indeholder også magnesium, vitamin E, B-vitaminer, jern og kobber. Pumpkin indeholder naturlige aha-syrer og enzymer (Proteolytiske enzymer), der har eksfolierende egenskaber, fremskynder celle regenerering og fremmer en sund produktion af kollagen og elastin. Regelmæssig brug vil hjælpe dig med at udjævne rynker og fine linier, forbedre hudens tone og tekstur, rydde ud porer og fjerne urenheder.

Papaya

Indeholder et naturligt proteolytisk enzym kendt som Papai, det har fremragende eksfolierende egenskaber og evnen til at fjerne døde hudceller. Papaya er kendt som en overlegen antioxidant og kraftfuld forstærker af immunsystemet, med evnen til at lamme skadelige frie radikaler. Papaya er ofte brugt i hudplejeprodukter til naturligt at løfte op og forynge huden. Det indeholder også vitamin a, en ingrediens kendt for at stimulere kollagen og elastin, øge celle regenerering og stimulere nye celle produktion.

Glykol

Glykolsyre har været den førende ingrediens i avancerede hudpleje behandlinger i hele verden i mange år. Glykolsyre er den mindste af de aha syrer, dette gør det muligt effektivt trænge dybere ind i huden, hvor det har en karakteristisk kollagenstimulerande og fugtgivende egenskaber for huden. Glykolsyrans mindre molekyle størrelse gør det muligt at få adgang til dybe og vanskelige områder, hvor olie akkumuleres og bakterier er dannet. Denne blide exfoliator grundigt renser alle hudområder, fjerner døde hudceller, fremmer celle fornyelse på hudens overflade, og regenererer huden for en yngre, sundere udseende.

Mælkesyre

er en ikke-giftig naturligt forekommende aha syre, eller frugtsyre, udvundet af mælk. Mælkesyre er velkendt for sin evne til at dræbe bakterier, toksiner, fjerne døde hudceller og genoprette hudens korrekte pH-værdi. Denne forordning er afgørende for at holde huden sund, fri for snavs, olie og urenheder og for at give huden en glat og jævn konsistens. Mælkesyre henvender sig til fremragende fugtgivende, antibakterielle, astringerende og kollagen fremme egenskaber. Mælkesyre bruges ofte til behandling af solbrændt hud, fine linier, pigmentpletter, rynker, akne og andre pigmenteringsproblem på huden.

Indikationer

Fine linier, rynker, Scar, tør hud, rosacea, acne (acne), fedtet og fedtet hud, hudorme, store porer, ujævn hud tone, pigmentpletter, melasma, alder pletter, solpletter, keratose pilaris, eksem, vorter, seborrhoeic keratose (alder vorter), hyperkeratose, Aktinisk keratose

Opbevaring
Opbevares ved stuetemperatur på 20 til 25 grader Celsius. Hold flasken fast lukket. Hold cool og tort, undtagen for børns adgang. Må ikke opbevares i direkte sollys.

Størrelse

30 ml

Ingredienser

Deionized Water, Lactic Acid, Glycolic Acid, Nonoxynol-9, Hydroxyethylcellulose, Carica Sapaya Fruit (Papaya) Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf (Green Tea) Leaf Extract, Matricaria Recutita (Chamomile) Flower Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Anmeldelser (2)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Andre kunder købte også