Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Obagi Foaming Cleanser 200ml

Vejl. udsalgspris: 300 DKK

Vores pris: 266 DKK

 • Producent: Obagi
 • Tilgængelighed: Udsolgt - På lager inden 4-8+ uger
Obagi Foaming Cleanser 200ml

Obagi Foaming Cleanser 200ml er den ultimative løsning til at rense din hud i dybden og efterlade den blød og glat. Denne unikke formel er specielt designet til at fjerne snavs, olie og makeuprester fra porerne, samtidig med at den bevarer hudens naturlige fugtighed. Med dens skummende konsistens føles det som om du får en spa-behandling hver gang du bruger den. Gør dig selv en tjeneste og prøv Obagi Foaming Cleanser 200ml i dag!

Obagi Foaming Cleanser 200ml er et skummende rengøringsmiddel, der skånsomt fjerner snavs, olie og makeup fra huden. Det beroliger og reparerer huden og efterlader den klar, frisk og forberedt til de resterende hudplejeprodukter.

Egenskaber ved Obagi Foaming Cleanser

Obagi Foaming Cleanser giver dig en luksuriøs skum, der renser huden i dybden. Dette produkt er velegnet til alle hudtyper og kan bruges både morgen og aften. Hvis du vil have en blød og strålende hud, så er dette produktet for dig.

Hvad gør Obagi Foaming Cleanser særlig?

Obagi Foaming Cleanser 200ml har unikke egenskaber sammenlignet med andre lignende produkter på markedet. Denne rens giver en grundig rensning uden at udtørre huden. Det kan bruges af alle aldre, da det er mildt nok til at undgå irritation af følsom hud. Produktet er også fri for parabener og sulfater, hvilket gør det miljøvenligt.

Fordele ved at bruge Obagi Foaming Cleanser

 • Renser huden i dybden
 • Fjerner snavs, olie og makeup effektivt
 • Beroliger og reparerer huden
 • Efterlader huden klar og frisk
 • Mild nok til at undgå irritation af følsom hud
 • Miljøvenlig med fri for parabener og sulfater

Hvorfor vælge Obagi Foaming Cleanser?

Obagi Foaming Cleanser 200ml har vundet popularitet på grund af dens effektive formel, der ikke tørrer ud i huden. Dette produkt giver dig mulighed for at få en sundere glød på din hud uden besværet ved at bruge flere forskellige produkter.

Hvem passer Obagi Foaming Cleanser til?

Dette produkt passer perfekt til personen, der ønsker en grundig rengøring uden at tage tid fra deres travle daglige rutine. Det passer også godt til personen med følsom eller tør hud. Da det er frit for parabener og sulfater samt mildt formulering passer dette produkt også perfekt til gravide- eller ammende kvinder.

Sådan bruger du Obagi Foaming Cleanser:

 1. Fugt dit ansigt med lunkent vand.
 2. Påfør en lille mængde (ca. to pump) af produktet på dine fingerspidser eller i din håndflade.
 3. Massér forsigtigt dit ansigt i cirkulære bevægelser.
 4. Vask derefter renseproduktet væk med lunkent vand.

Anbefalinger om anvendelse:

 • Brug morgen og aften som del af din daglige rutine for bedste resultat.
 • Hvis du oplever udtørring eller irritation efter brug af produktet skal anvendelsen nedsættes.
 • Undgå kontakt med øjnene.
 • Kan også anvendes på nakke-og decollete områderne hvis det ønskes.

Oprindelse:

Obagi Medical Products blev etableret i 1988 under ledelse af Dr. Zein Elobaidi Obaji MD., En anerkendt pionér inden for dermatologi feltet.I dag sælges medicinske kosmetiske produkter fra virksomheden over hele verden.Virksomhedens filosofi er baseret på videnskabelige resultater kombineret med klinisk ekspertise.I mere end tre årtier har virksomhedens videnskabelige team arbejdet hårdt på at udvikle produkter baseres på de nyeste teknologiske fremskridt indenfor aktive ingredienser som sikrer optimal sundhed i vores hud.Kvaliteten af deres produkter har gjort firma navnet kendte indenfor adskillige lande rundt omkring i verden.

Anmeldelser (2)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Lignende produkter
Andre kunder købte også