Jan Marini Bioglycolic Hand & Body Lotion

Antal:

Vejl. udsalgspris: 354,29 DKK

Vores pris: 329,44 DKK

  • Producent: Jan Marini
  • Tilgængelighed: Udsolgt - På lager inden 4-8+ uger
Jan Marini Bioglycolic Hand & Body Lotion

:

Bioglykoliske Hand & Body lotion med 15% glykolsyre dramatisk forbedrer udseendet af alderen og beskadiget hud. Det raffinerer smuk hud tekstur mens foryngende og gør huden blød og glat som ung sund hud.

Mange af de avancerede ingredienser, der anvendes til at forbedre almindelige ansigts problemer kan anvendes på huden på nogen del af kroppen. Dette produkt er specielt designet med hjælp fra mange af disse teknikker til brug på kroppen og hænder til at forbedre hudens generelle udseende og reducere de synlige tegn på ældning og solskader for overlegen anti-aging fordele.

Denne Cremet formel kombinerer foryngende egenskaber af glykolsyre med specialiserede ingredienser, der væsentligt minimerer områder, der har kontur forskelle på grund af ujævn fedtfordeling, normalt kaldes cellulite. På grund af overskuddet af ujævnt fordelt fedt, depressioner og ufuldkommenheder, der karakteriserer cellulite på lår og hofter forekomme.

Videnskabeligt udviklet teknologi har produceret denne revolutionerende formel, der forbedrer kroppens hud med synlige resultater.

Egenskaber

  • Forbedrer udseendet af aldring og miljø skadet hud
  • Forbedrer hudens struktur og fremmer en blød og jævn teint
  • Udjævner konturer og ujævnhed i tekstur. Forbedrer udseendet af cellulite
  • Yderligere ingredienser fungerer som antioxidanter og andre hjælper med at reparere bindevæv

Brugsanvisning

Gælder for de ønskede områder af kroppen en eller to gange dagligt. Effektiviteten er forbedret, hvis de anvendes efter brug af bioglykoliske body scrub.

Størrelse: 119ml

Ingredienser

Water, Glycolic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Sorbitol, Cetyl Ricinoleate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Aminophylline, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Ammonium Hydroxide, Fragrance (Parfym), Methylparaben, Propylparaben

Anmeldelser (3)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: