Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Abercrombie & Fitch Away Man edt 50ml

Vejl. udsalgspris: 396,67 DKK

Vores pris: 319,33 DKK

Nu kun: 287,40 DKK

Antal:
Yderligere varianter
Duftnoter

Violet Violet Grapefruit Grapefruit Pineapple Pineapple Geranium Geranium Ginger Ginger Pepper Pepper Vetiver Vetiver Woody Notes Woody Notes Sandalwood Sandalwood

Abercrombie & Fitch Away Man edt 50ml

Abercrombie & Fitch Away Man eau de toilette 50ml er en duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne unikke og forførende duft blander noter af friske citrusfrugter med varme krydderier og træagtige undertoner. Med dens langvarige holdbarhed vil duften efterlade et uudsletteligt indtryk på alle omkring dig. Oplev en følelse af frihed og eventyr med Abercrombie & Fitch Away Man eau de toilette 50ml

Abercrombie & Fitch Away Man Eau de Toilette 50ml er en duft, der er designet specielt til mænd. Denne duft er perfekt til dem, der ønsker at udstråle maskulinitet og selvsikkerhed, uanset om det er dag eller nat.

Duftnoter

  • Topnoter: Bergamot, Mandarin Orange, Pink Pepper
  • Hjertenoter: Sage, Violet Leaf, Ginger
  • Basenoter: Musk, Sandalwood, Ebony Wood

Abercrombie & Fitch Away Man Eau de Toilette 50ml blev lanceret i 2020 og er skabt af den kendte parfumør Philippe Romano.

Denne duft er perfekt til enhver lejlighed og kan bruges både om dagen og om natten. Det ville være et godt valg til sommerbrug på grund af dens friske citrusnoter.

Abercrombie & Fitch Away Man Eau de Toilette 50ml har mange fordele og fordele. Det vil give dig en følelse af maskulinitet og selvtillid hele dagen lang. Med denne duft vil du bemærke en øget opmærksomhed fra andre mennesker omkring dig. Duften varer i timevis og giver dig den ultimative følelse af friskhed og renhed.

Hvad gør Abercrombie & Fitch Away Man Eau de Toilette 50ml så populær? Den rigtige blanding af citrusnoter og træagtige noter gør denne duft unik. Det skiller sig ud fra andre lignende produkter på markedet ved at have en særlig karakteristisk aroma.

Alder spiller ikke nogen rolle for at bruge denne duft; det kan bæres af enhver mand med enhver personlighedstype eller demografi.

Abercrombie & Fitch Away Man Eau de Toilette 50ml vandt ikke nogen priser eller accolader eller modtog nogen certificeringer.

Anvendelse

  1. Vask først kroppen med sæbe.
  2. Påfør derefter Abercrombie & Fitch Away Man Eau de Toilette 50 ml på pulspunkter som håndled, nakke eller hals.
  3. Duften vil vare i flere timer efter påføring..

Mærket Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch blev grundlagt i New York City i 1892 som et eksklusivt tøjmærke for Ivy League-studerende. I dag er mærket kendt over hele verden for sin signaturstil: klassisk amerikansk tøj med en moderne twist. Mærkets dufte afspejler også denne æstetik ved at have en tidløs kvalitet med et moderne tvist..

Anmeldelser (1)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.