Cosmetic Skin Solutions Vitamin C + E Serum 30ml

Antal:

Samla alla köp. Du kan delbetala från 22 kr/mån

Vejl. udsalgspris: 475 DKK

Vores pris: 376,20 DKK

Cosmetic Skin Solutions Vitamin C + E Serum 30ml

Oversat fra svensk:

Vitamin C + E Serum er en stærk kombination af antioxidanter, der kombinerer aktive ingredienser i mængder på 15% vitamin C (L-ascorbinsyre stabiliseret), 1% vitamin E (alpha-tocopherol), og 0,5% ferulsyra, som ikke kun beskytter huden mod frie radikaler, men også øger kollagen syntese og celle vækst af protein fibre, hvilket øger den strukturelle integritet af din hud. Synergistisk kombinationer af antioxidanter giver en hidtil uset mængde af beskyttelse mod solens skadelige stråler (ultraviolette stråling), som forhindrer du få solskader, solpletter og leverpletter.

Denne potent serum indeholder en stor mængde af antioxidanter til at beskytte hudens overflade, at skabe en beskyttende forsvar barriere mod miljømæssige toksiner og forurenende stoffer, der kan forårsage oxidativ stress og for tidlig ældning af huden. Serum reparere og forbedre udseendet af solskadet hud, broget hudtyper og ujævn hud. Godbidder af lyse op alder pletter og andre brune pletter, melasma, erytem (rødme) og hyper-pigmentering, mens det også udglatter og blødgør fine linier og rynker.

Regelmæssig brug af denne serum vil forbedre ydeevnen og effektiviteten af hvert produkt i kosmetiske hud Solutons produktlinje. Serum absorberes hurtigt for bekvemmeligheden af antioxidanter og vitaminer, der arbejder i epidermis, som beskytter både over og under hudens overflade. Du kan forvente resultater som en betydelig forbedring af hudens tilstand og en lysere, mere strålende, sundere og yngre udseende hud. Resultaterne vil blive bedre fortsatte brug.

C-vitamin serum er populære til brug med en dermaroller for ekstra stimulation af kollagen syntese. Denne serum er fantastisk at bruge i forbindelse med en dermaroller.

C-Vitamin (L-ascorbinsyre): En aktiv form (a) (C) vitamin, som findes i nautligt. citrusfrugter. Dette vand opløselige antioxidant beskytter huden mod oxidative stress forårsaget af solens stråler (UVA/UVB stråling). Det forbedrer hudens elasticitet ved at øge produktionen af kollagen. Hjælper med at reducere pigmentering, erytem og rødme af huden. Hjælper med at forbedre effekten af Vitamin E.

Ferulsyra: En kraftig antioxidant findes i mange planters cellevægge. Denne ingrediens er især effektiv til beskyttelse mod solskader. Klinisk forskning har vist at antioxidant kapacitet og effektivitet af ferulsyra faktiske stigninger når den udsættes for sollys. Formlen i dette serum arbejder i synergi med Vitamin C og E-Vitamin at gøre dem endnu mere effektive. De naturlige forebyggelse evne til ferulsyra ikke alene forhindrer tidlige tegn på solskader, men forhindrer også fremkomsten af hudkræft.

E-Vitamin (Alpha-Tocopherol): Denne antioxidant beskytter mod de skadelige virkninger af solens stråler (UVA/UVB stråling) og reaktive ilt arter. Vitamine forhindrer oxidation af lette fjernelsen af frie radikaler mellemprodukter. Hjælper med at gøre Vitamin C mere kraftfulde samtigit at det øger beskyttelsen fra din SPF. Favoriserer epitelbildning og enzym aktivitet for hurtigere sårheling.

Hyaluronsyre: et naturligt forekommende polysaccharider ansvar at fremme fugt og smøring i den ekstracellulære region af dermis. Med øjeblikkelig vand-bindende og vand attraktion egenskaber fylder det i de tomme felter mellem bindevæv kollagen og elastin fibre i den dermale lag af huden. Hyaluronsyre, der kan holde vand 500 gange sin egen vægt er en kraftfuld butikken af fugtighed, arbetarför til at opbevare vand både over og under hudoverfladen at holde huden, buttet, godt hydreret og smukke.

Hvordan antioxidanter Vitamin C, Vitamin E og Ferulsyra at give beskyttende fordele?
Denne serum absorberes hurtigt og virker gennem de synergistiske samarbejde mellem c-vitamin og e-vitamin, hvilket gør dem mere effektive, når de formuleres sammen. Kliniske undersøgelser viser, at tilføjelsen af en ferulsyra giver uovertruffen forebyggelse fordele mod solskader.

Hvad hudtype passer dette produkt passer bedst til?
Vitamin C + E Serum er ideel til solåldrad og solskadet hud. Serum fungerer perfekt for dem med normal til tør og følsom hud, såvel som dem med en tendens til at få erytem eller forskellige typer af pigmentpletter. Hjælper med at behandle præ- og post invasiv eller non-invasiv hudbehandlinger.

Hvad er fordelen ved en 15% koncentration af c-vitamin?
En 15% koncentration af C-vitamin er et betydeligt beløb at anvende på huden. Denne høje koncentration vil øge antioxidant fordele af vitamin E og ferulsyra i højere grad, hvilket gør dem mere magtfulde under forberedelse i forhold til, hvis et mindre beløb var blevet anvendt.

Dette produkt indeholder ingen parabener? Tests foretaget på dyr?

Nej, der er ingen parabener i nogle af kosmetiske hud Solutions-produkter. Ingen prøver har, eller nogensinde vil blive udført på dyr.

Instruktioner:

To gange dagligt anvendes 4-5 dråber på ansigt, hals og bryst. Undgå øjne.

For optimale resultater, samt at styrke de forebyggende ydelser og opnå den ultimative beskyttelse, anvendes i et program, der omfatter den hele kosmetiske hud løsninger serie, der indeholder, blandt andre ting. fugtgivende gel, eye gel og bredspektret solbeskyttelse. Hvis du er ekstra uppljusande af hud, kan du vælge Phyto botaniske Gel i stedet for Hydra B5 Gel.

Størrelse

30 ml

Ingredienser

Water/Aqua/Eau, L-Ascorbic Acid (Topical Vitamin C), Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Butylene Glycol, Laureth-23, Zinc Sulfate, Glycerol, Alpha Tocopherol (Vitamin E), Triethanolamine, Ferulic Acid, Phenoxyethanol, D-Panthenol, Hyaluronic Acid.

Anmeldelser (26)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: