Due to the Corona virus Covid-19. Deliveries can take 1-2 weeks longer.

Perfect Image Salicylic 20% Gel Peel

Antal:

Vores pris: 370,60 DKK

Nu kun: 333,54 DKK

  • Producent: Perfect Image
  • Tilgængelighed: Udsolgt - På lager inden 4-8+ uger
Perfect Image Salicylic 20% Gel Peel

:

En professionelt formuleret hudpeeling, specielt udviklet til at behandle alle former for acne, fjerne hudorme, og hjælpe med at rydde op aktiv akne. Agurk og kamille ekstrakter arbejde i synergi og give peeling med antioxidanter og anti-inflammatoriske egenskaber for huden samt øget solcreme. Tea Tree olie og ekstrakter af grøn te indeholder stærke svampedræbende (anti-svampe), antibiotika og antivirale egenskaber og har vist sig at være effektive i kontrol af Propionibacterium acnes, bakterien er ansvarlig for acne. Grøn te ekstrakter indeholder også polyfenoler (stærke antioxidanter), der kæmper for at neutralisere frie radikaler og arbejde på at genskabe en mere ungdommelig og levende hud.

Salicylsyre

Salicylsyre er en BHA syre og fremragende dybe rensemidler, der normalt anvendes til behandling af komedoakne og ikke-betændte acne. Acne normalt opstår på grund af overdreven udskillelse af olie fra talgkirtler i forbindelse med drabet på hudceller (korneocyter) blokerer hårsækken. Olie sekretionen hober sig op under de blokerede pore, som skaber et perfekt miljø for Propionibacterium acnes at vokse, som fedtsyrer er dens vigtigste fødevarer. Salicylsyrans større molekyle størrelse forårsager mindre irritation end aha-syor (fx glykolsyre, mælkesyre, osv.). Dette gør det muligt for molekylet at klamre sig til hudens overflade i en længere periode, hvilket resulterer i en mere effektiv udrensning af porerne. Salicylsyre ødelægger også bakterier under hudens overflade, som hjælper med at opløse blokeringen i porerne ved eksfoliering, samt skabe vejrtrækning kanaler for huden.

Tea Tree olie

er en æterisk olie udvundet fra bladene af den australske Melaleuca alternifolia Tree. Tea Tree olie indeholder terpinen-4-OL, som menes at være ansvarlig for oliens antimikrobielle egenskaber. Olien har vist sig at være effektiv til at dræbe acne bakterie (Propionibacterium acnes) når den anvendes på huden, og er ofte brugt som et naturligt alternativ til benzylalkohol (fundet i Basiron). I en undersøgelse, der sammenligner Tea Tree olie med benzylalkohol, blev det konstateret, at patienter, der anvendes Tea Tree olie til huden oplevede meget færre bivirkninger end dem, der anvendes benzylalkohol. Mennesker i begge grupper oplevede en signifikant reduktion i både betændt og ikke-betændte acne.

Grøn te

Grøn te er et naturligt ekstrakt, der indeholder katekiner (en form for antioxidanter), kendt som Epigallokatekin og udstiller antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber. Grøn te hjælper med at reducere betændelse i huden og neutralisere frie radikaler, der ellers forårsage celleskader og skader på kropsvæv. Den antibakterielle egenskaber af grøn te har også evnen til at dræbe Propionibacterium acnes, der forårsager acne vulgaris. En uafhængig undersøgelse af Dr. Gan-Wong viste, at resultaterne af behandling af acne med en creme, der indeholder 3% grøn te var næsten identiske med dem af en opløsning, der indeholder 4% benzylalkohol. Grøn te har ingen bivirkninger i forhold til farmaceutiske-relaterede produkter. Ifølge en anden undersøgelse offentliggjort i "Journal of Drugs i dermatologi", grøn te er mere effektiv, når den anvendes på huden, og kan også bruges som en blid sæbe og eksfolierende på huden.

Instruktioner

Læs følgende anvisninger før påføring af skræl. Rengør huden grundigt. Påfør skræl jævnt med en passende applikator til 2-5 minutter afhængigt af din huds følsomhed. Skyl grundigt med koldt vand. Behandlingen kan gentages én gang ugentligt, op til 4-6 uger, hvis der ikke er hudirritation. Peelingen kan anvendes i flere lag for at øge effektiviteten.

Dette er en medicinsk anordning.

Indikationer

primært til: Acne, fedtet og fedtet hud, hudorme, store porer
dels for: Fine linier, rynker, ar, tør hud, rosacea, ujævn hud tone, pigmentpletter, melasma, alder pletter, solpletter, keratose pilaris, eksem, vorter, seborrhoeic keratose (alder vorter), hyperkeratose, aktinisk keratose

Opbevaring
Opbevares ved stuetemperatur på 20 til 25 grader Celsius. Hold flasken fast lukket. Hold cool og tort, undtagen for børns adgang. Må ikke opbevares i direkte sollys.

Størrelse

30 ml

Ingredienser

Propylene Glycol, Salicylic Acid, SD Alcohol, Octoxynol 10, Polysorbate 20,  Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Hydroxyethylcellulose, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf (Green Tea) Leaf Extract, Matricaria Recutita (Chamomile) Flower Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Anmeldelser (15)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: