Due to the Corona virus Covid-19. Deliveries can take 1-2 weeks longer.

Perfect Image Salicylic Deep Gel Cleanser

Antal:

Vores pris: 234 DKK

Perfect Image Salicylic Deep Gel Cleanser

:

En skummende dyb udrensning facial Cleanser, der bruger salicylsyre (BHA syre) at eksfoliere den ydre døde hudceller, clearing væk snavs, urenheder og olie under hudens overflade. Det er specielt udviklet til grundigt at rense og forberede huden til en behandling med ansigts peeling. BHA-Acid fungerer som en eksfolierende ingrediens til at fremskynde fjernelse af døde og kedelige hudceller fra overfladen og fremme en stigning i kollagen produktionen.

Tea Tree olie og grøn te har stærke svampedræbende, antibakterielle og antivirale egenskaber, og har vist sig at være effektiv til bekæmpelse af Propionibacterium acnes, bakterien, der er direkte ansvarlig for acne.

Salicylsyre

Salicylsyre er en BHA syre og fremragende dybe rensemidler, der normalt anvendes til behandling af komedoakne og ikke-betændte acne. Acne normalt opstår på grund af overdreven udskillelse af olie fra talgkirtler i forbindelse med drabet på hudceller (korneocyter) blokerer hårsækken. Olie sekretionen hober sig op under de blokerede pore, som skaber et perfekt miljø for Propionibacterium acnes at vokse, som fedtsyrer er dens vigtigste fødevarer. Salicylsyrans større molekyle størrelse forårsager mindre irritation end aha-syor (fx glykolsyre, mælkesyre, osv.). Dette gør det muligt for molekylet at klamre sig til hudens overflade i en længere periode, hvilket resulterer i en mere effektiv udrensning af porerne. Salicylsyre ødelægger også bakterier under hudens overflade, som hjælper med at opløse blokeringen i porerne ved eksfoliering, samt skabe vejrtrækning kanaler for huden.

Tea Tree olie

er en æterisk olie udvundet fra bladene af den australske Melaleuca alternifolia Tree. Tea Tree olie indeholder terpinen-4-OL, som menes at være ansvarlig for oliens antimikrobielle egenskaber. Olien har vist sig at være effektiv til at dræbe acne bakterie (Propionibacterium acnes) når den anvendes på huden, og er ofte brugt som et naturligt alternativ til benzylalkohol (fundet i Basiron). I en undersøgelse, der sammenligner Tea Tree olie med benzylalkohol, blev det konstateret, at patienter, der anvendes Tea Tree olie til huden oplevede meget færre bivirkninger end dem, der anvendes benzylalkohol. Mennesker i begge grupper oplevede en signifikant reduktion i både betændt og ikke-betændte acne.

Grøn te

Grøn te er et naturligt ekstrakt, der indeholder katekiner (en form for antioxidanter), kendt som Epigallokatekin og udstiller antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber. Grøn te hjælper med at reducere betændelse i huden og neutralisere frie radikaler, der ellers forårsage celleskader og skader på kropsvæv. Den antibakterielle egenskaber af grøn te har også evnen til at dræbe Propionibacterium acnes, der forårsager acne vulgaris. En uafhængig undersøgelse af Dr. Gan-Wong viste, at resultaterne af behandling af acne med en creme, der indeholder 3% grøn te var næsten identiske med dem af en opløsning, der indeholder 4% benzylalkohol. Grøn te har ingen bivirkninger i forhold til farmaceutiske-relaterede produkter. Ifølge en anden undersøgelse offentliggjort i "Journal of Drugs i dermatologi", grøn te er mere effektiv, når den anvendes på huden, og kan også bruges som en blid sæbe og eksfolierende på huden.

Instruktioner

Brug 5-7 dage før en kemisk peeling. Fordel en en-krone stor mængde af gelen i din håndflade. Forsigtigt gnide dine hænder mod hinanden for at emulgere gelen. Påfør hurtigt gelen på din hud med fingerspidser, og massér grundigt ind i hele ansigtet. Bruge lidt ekstra tid gnide produktet på dit problemområder, såsom pande, næse eller hage. Skyl rent ansigt med varmt vand. Vær omhyggelig med at fjerne gelen helt fra dit ansigt, før tørring tør. kan også bruges 2-3 gange om ugen til at opretholde en ungdommelig og levende teint.

Indikationer
Acnebenägen hud, hudorme, tør eller ru hud, rosacea, fedtet og fedtet hud, store porer, solbrændt hud, tegn på aldring, rynker, fine linier, ujævn hudfarve

Opbevaring
Opbevares ved stuetemperatur på 20 til 25 grader celcius. Hold flasken fast lukket. Hold cool og tort, undtagen for børns adgang. Må ikke opbevares i direkte sollys.

Størrelse

120 ml

Ingredienser

Deionized Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Alpha Olefin Sulfonate, Salicylic Acid, Sodium Citrate, Polyacrylamide and C13-14 Isoparaffin and Laureth-7, Melaleuca, Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Octoxynol 10, Polysorbate 20, Camelia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Matricaria recutita (Chamomile) Flower Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Anmeldelser (7)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Andre kunder købte også