Perfect Image HYDRO-GLO Peel Pads

Antal:

Vores pris: 371,25 DKK

Yderligere varianter
Perfect Image HYDRO-GLO Peel Pads

:

En professionel kemisk peeling, der er let at bruge, pakket som 50 PCs peeling Pads dyppet i peelinglösningen. Specielt designet til synligt lysere hudens naturlige udseende, behandling pigmentering pletter og ujævn hud tekstur og tone forårsaget af fx. Sun (alder pletter), post inflammatorisk hyperpigmentering eller melasma (af graviditet eller orale præventionsmidler). Denne unikke hud lynnedslag system kombinerer flere ingredienser, der hjælper til at lysne udseendet af huden og genskabe en mere naturlig, ungdommelig hudfarve.

Mandel syre er en af de mere usædvanlige aha-syrer i hudpleje og er udvundet af den bitre mandel. Det er den eneste aha-syre og en af de få hudvårdsingredienser, der har vist sig at have en effekt på dybe pigmenter i huden, der almindeligvis bruges i fx. Melasma. Som AHA-syre, er det også unikt, da det har egenskaber svarende til BHA Acid salicylsyre, nemlig at det kan opløse med olie, og dermed også er effektiv mod akne og hudorme.

mælkesyre en naturligt forekommende aha-syre, eller frugtsyre, udvundet af mælk. Mælkesyre er velkendt for sin evne til at dræbe bakterier, toksiner, fjerne døde hudceller og genoprette hudens korrekte pH-værdi. Denne forordning er afgørende for at holde huden sund, fri for snavs, olie og urenheder og for at give huden en glat og jævn konsistens. Mælkesyre har fremragende fugtgivende, antibakterielle, astringerende og kollagen fremme egenskaber. Mælkesyre bruges ofte til behandling af solbrændt hud, fine linier, pigmentpletter, rynker, akne og andre pigmenteringsproblem på huden.

Kojic Acid er en fremragende hud lettelse ingrediens, der reducerer hyperpigmentering ved at hæmme melanin ved at undertrykke frit tyrosin og kelatering af kobber ioner. Kojic syre forhindrer også rynker og fibrose i den nedre dermis, som ellers kan føre til udvikling af dybe rynker.

Lakrids indeholder en aktiv ingrediens kendt som glabridin, en naturlig hud lynnedslag agent, der hæmmer pigmentering ved at forhindre tyrosinasaktivering. Ekstraktet er ikke giftigt for melanocytterne, hvilket forhindrer permanent misfarvning. Lakrids anvendes til behandling af pigmentpletter, melasma, modermærker, fregner og andre pigmentering af huden. Lakrids har også betydelige anti-inflammatoriske egenskaber, forbedrer fugt niveauet i huden og reducerer inflammation hos dem, der har eksem.

Den Mjölonextrakt (bjørnebær ekstrakt) udvundet af bladene fra Mjölonbusken indeholder arbutin. Arbutin er blevet bevist i mængden af kliniske undersøgelser at have en naturlig blegning effekt på huden, perfekt til behandling af pigmentering pletter og fregner. Bjørnebær er ofte kombineret med andre ingredienser til at lysne pigmentændringer uden over blegning. Bjørnebær er også en stærk antioxidant, som accelererer celle fornyelse og neutraliserer frie radikaler, og fungerer som en naturlig solcreme. Desuden besidder bakteriedræbende egenskaber, der arbejder mod stafylokokker.

Glutathion (GSH) anses for at være den mest kraftfulde, mest alsidige og vigtigste del af kroppens genererede antioxidanter. Glutathion har vist sig effektiv i lysere og endda ud hudfarve, reducere hyperpigmentering, fregner, alder pletter, acne ar, og mørke pletter, når de anvendes på huden.

Papaya frugtekstrakt (Carica papaya), indeholder et naturligt proteolytisk enzym kaldet papat, som har fremragende eksfolierende egenskaber og evnen til at fjerne døde og beskadigede hudceller. Papaya er kendt som en overlegen antioxidant og kraftig immun forstærker, der kan bekæmpe skadelige frie radikaler. Papaya er ofte brugt i hudplejeprodukter som en naturlig foryngelse af huden.

Brugsanvisning

kan også bruges på kroppen (knæ, albuer, hæle) for at gøre ru, tør hud glat og blød. Du kan føle en lille prikkende fornemmelse.

Første gang du bruger Peel: Påfør afskalning i et minut eller mindre. Anvend på ren, tør hud i cirkulære bevægelser. Brug en vatrondel over ansigt, hals og bryst.

alle tidspunkter efter, at: Lad skræl arbejde på huden i 1-4 minutter afhængigt af hudens følsomhed. Peelingen gennemskylles med koldt, lunkent vand i et minut. Se pakken for detaljerede instruktioner.

Størrelse: 50stk puder

Ingredienser

Deioniseret vand, mælkesyre, propylenglycol, mandel syre, Kojic syre, Canaga odorata blomst (ylang-ylang), Aspalathus linearis Leaf (Rooibos) ekstrakt, Achillea millefolium (Yarrow) ekstrakt, Emblica officinalis, Salix Alba (Willow bark) ekstrakt, Glycine Soja (sojabønne frø) ekstrakt, Camelia sinensis (grøn te) ekstrakt, Matricaria recutita blomst (kamille) ekstrakt, Symphytum officinale blad (kulsukker) ekstrakt, Carica Sapaya frugt (papaya) ekstrakt, ananas sativus (ananas) frugtekstrakt, Glycyrrhiza glabra (lakrids root) ekstrakt, hede uva-ursi (bjørnebær) ekstrakt, natrium Natriummetabisulfit, arginin, glutamin, glutathion, gamma (linolensyre) syre.

Anmeldelser (2)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: