Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

NeoStrata Lotion Plus

Vejl. udsalgspris: 332,67 DKK

Vores pris: 266 DKK

Antal:
Video
NeoStrata Lotion Plus

NeoStrata Lotion Plus er en let, ekstra styrke, er multi-funktion lotion designet til erfarne AHA brugere, der foretrækker en let formulering. Den er designet til at korrigere de synlige tegn på fotoældning, glat og lysere hud tone, og forbedre den overordnede hudens struktur i ansigtet og på kroppen.

Dette produkt er en yderst effektiv eksfoliering og anbefales til lindring af ruhed forbundet med solskader, hyperkeratose og keratose pilaris. Olie-fri og duftfri. Egnet til brug på ansigt og krop. Formuleret med 15% glykolsyre.

Fordele NeoStrata Lotion Plus

  • 15% glykolsyre korrigerer tegn fotoældning
  • Lysner og udjævner hudens tone
  • Forbedrer hudens struktur
  • Ideel til erfarne AHA brugere med normal til fedtet, ikke- følsom hud

Har du KP?

Keratose pilaris (KP), er en hud ( ollikulær) tilstand, der vises som uslebne bump omkring hårsækkene ( gåsehud udseende) på huden på ydersiden af den øvre arme, ryg og lår. Behandling af KP med fugtgivende og eksfolierende cremer og lotions med høj koncentraioner AHA eller urea produkter kan være nyttige. De generelt skal anvendes mindst to gange dagligt, og arbejde ved at blødgøre og reducere celle samhørighed hudceller, der sidder omkring hårsækken, så de lettere kan komme ud.

Størrelse

200ml

pH: 3.7

Indhold

Water (Aqua), Glycolic Acid, Propylene Glycol, Stearic Acid, Ammonium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, PEG-40 Stearate, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Cholesterol, Stearamidopropy Dimethylamine, Isostearic Acid, Dimethicone, Petrolatum, Tetrasodium EDTA.

Anmeldelser (40)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Lignende produkter
Andre kunder købte også