Parfume dage! Ekstra lave priser for alle dufte!

Perfect Image Lactic 50% Gel Peel

Antal:

Vores pris: 356,40 DKK

  • Producent: Perfect Image
  • Tilgængelighed: Udsolgt - På lager inden 1-3 uger
Yderligere varianter
Perfect Image Lactic 50% Gel Peel

:

Professionelt formuleret kemiske peelinger til at jævn ud hudfarve og effektivt lysere pigmentpletter ved at hæmme det enzym, der er ansvarlig for produktion af overskydende melanin. Mælkesyre er kendt for at reducere forekomsten af fine linier, rynker og alderspletter. Mælkesyre også fremmer stimulering af kollagen produktion, mens stigende celle fornyelse sats, for en klarere og mere afbalanceret tekstur. Kojic syre er en hæmmer af melanin og er blevet anvendt med succes til at reducere fregner, alder pletter, melasma, strækmærker og pigmentering pletter. Forstærket med botaniske ekstrakter af brombær og lakrids, som bidrager med naturlig hud lettelse (Tyrosinashämmande) egenskaber.

Mælkesyre

er en ikke-giftig naturligt forekommende aha syre, eller frugtsyre, udvundet af mælk. Mælkesyre er velkendt for sin evne til at dræbe bakterier, toksiner, fjerne døde hudceller og genoprette hudens korrekte pH-værdi. Denne forordning er afgørende for at holde huden sund, fri for snavs, olie og urenheder og for at give huden en glat og jævn konsistens. Mælkesyre har fremragende fugtgivende, antibakterielle, astringerende og kollagen fremme egenskaber. Mælkesyre bruges ofte til behandling af solbrændt hud, fine linier, pigmentpletter, rynker, akne og andre pigmenteringsproblem på huden.

Kojic syre

er en fremragende hud lynnedslag ingrediens, der reducerer pigmentering pletter. Det hæmmer melanin (hudens farvestof) ved at undertrykke den frie tyrosin og kelation af kobber ioner. Melanin er pigment produceret af melanocytter inde i hudceller. Kojic syre har også stærke antibakterielle egenskaber, som bidrager til at stabilisere løsningen og udvide bedst før datoen, samtidig med at de også modstår frie radikaler. Kojic syre forhindrer rynker og fibrose i den nedre dermis, som ellers kan forårsage dybe rynker til at danne. Desuden har lokal behandling med Kojic syre vist sig at producere betydelige resultater, når det kommer til at selv ud hudfarve, reducere alder pletter, melasma, fregner, samt generelle pigmentpletter på ansigt og krop.

Lakrids

har længe været anvendt til behandling af sygdomme som inflammation, bronkitis, gigt og mavesår. Lakrids indeholder en aktiv ingrediens kendt som glabridin, en naturlig hud lynnedslag agent, der hæmmer pigmentering ved at forhindre tyrosinasaktivering. Ekstraktet er ikke giftigt for melanocytterne, hvilket forhindrer permanent misfarvning, og ikke-giftige for det omgivende Keratinocyterna. Lakrids anvendes til behandling af pigmentpletter, melasma, modermærker, fregner og andre pigmentering af huden. Lakrids har også betydelige anti-inflammatoriske egenskaber, forbedrer fugt fastholdelse og reducerer inflammation hos dem, der har eksem.

Bjørnebær (bjørnebær ekstrakt)

Det aktive stof er arbutin, som udvindes af bladene fra mjölonbusken. Det har fremragende astringerende egenskaber og har en lang historie af medicinsk brug for urinvejsinfektioner og nyresten. Bjørnebær har en naturlig blegning effekt på huden, perfekt til behandling af pigmentpletter og fregner. Bjørnebær er ofte kombineret med andre ingredienser til let at lyse op problemområder uden over blegning. Desuden besidder bakteriedræbende egenskaber, der arbejder mod stafylokokker. Bjørnebær er en stærk antioxidant, som accelererer celle fornyelse og neutraliserer frie radikaler, og fungerer som en naturlig solcreme.

Instruktioner

Læs følgende instruktioner, før du anvender denne kemiske peeling. Rengør huden grundigt. Påfør skræl jævnt med en passende applikator til 2-5 minutter afhængigt af din huds følsomhed. Skyl grundigt med koldt vand. Behandlingen kan gentages én gang ugentligt, op til 4-6 uger, hvis der ikke er hudirritation. Peelingen kan anvendes i flere lag for at øge effektiviteten.

Indikationer
primært til: Ujævn hud tone, pigmentpletter, melasma, alder pletter, solpletter
dels for: Fine linier, rynker, ar, tør hud, rosacea, hudorme, store porer, keratose pilaris, eksem, vorter, seborrhoeic keratose (alder vorter), hyperkeratose, aktinisk keratose

Opbevaring
Opbevares ved stuetemperatur på 20 til 25 grader Celsius. Hold flasken fast lukket. Hold cool og tort, undtagen for børns adgang. Må ikke opbevares i direkte sollys.

PH-værdi

2,7-3,0

Størrelse

30 ml

Ingredienser

Lactic Acid, Deionized Water, Octoxynol 10, Kojic Acid, Hydroxyethylcellulose, Mentha Piperita (Peppermint) Oil , Arctostaphylos Uva-Ursi (Bearberry) Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf (Green Tea) Leaf Extract, Matricaria Recutita (Chamomile) Flower Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Anmeldelser (9)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: