Perfect Image Hydra-Repair Wrinkle Cream

Antal:

Samla alla köp. Du kan delbetala från 17 kr/mån

Vores pris: 300,20 DKK

Perfect Image Hydra-Repair Wrinkle Cream

Oversat fra svensk:

Et professionelt formulerede genoprettende fløde, specielt formuleret til at fugte og reparere din hud efter en peeling. Forstærket med naturlige planteekstrakter af agurk, grøn te og kamille, der bidrager som effektive antioxidanter og effektive antibakterielle, anti-inflammatoriske og svampedræbende egenskaber, nødvendigt at genoprette og beskytte din hud efter en peeling.

Matrixyl ® 3000 fremmer kollagen produktionen, stimulerer fibroblastcellerna af huden og reducerer fremkomsten af rynker og linjer.

Argireline ® (Acetyl Hexapeptide), en kæde af 6 aminosyrer forbundet med eddikesyre, gør svarende til BOTOX ®, således at ansigtsmuskler slappe af ved at hæmme frigivelsen af neurotransmittere fra hjernen, resulterer i nedsat rynker og fine linjer. Kombinationen af disse ingredienser handle i synergi for at reparere beskadiget hud, fugter tør hud og reducere rynker og fine linjer.

Hyaluronsyre

En naturligt forekommende sukker, som spiller en meget vigtig rolle for din huds sundhed, udseende og funktionsmåder. Den ekstracellulære matrix (ECM) i dermis består af kollagen og elastin. Hyaluronsyre øger optagelsen og holder vandet inde ECM, som fremmer hydrering, øget volumen og tæthed. Hyaluronsyre kan binde mere end 1000 ml vand pr. gram af hyaluronsyre, en vigtig faktor i dens evne til at fastholde vand, fugter huden og transport af essentielle næringsstoffer til de levedygtige celler. Hvornår hyaluronsyre trænger ind i dermis, så det hjælper til at øge elasticitet, samtidig med at skabe en beskyttende andandes lag på huden, som låser i fugt, giver huden et mere ungdommeligt udseende. Mens vi alder og huden jævnligt udsat for forurenende stoffer og ultraviolette stråler mister celler deres kapacitet til at producere hyaluronsyre, og mængden af hyaluronsyre falder ned til under de normale 10-20% interval. Med regelmæssig brug, hyaluronsyre i creme til at erstatte de tabte Hyaluronsyre og gendanne din hud naturligt glat look.

Argireline ®

Argireline ® fungerer som BOTOX ®, men er en sikker og ikke-toksiske alternativ til botoxinjektion. Argireline er et syntetisk derivat af 6 aminosyrer forbundet med eddikesyre. Argireline ® virker ved at hæmme frigivelsen af neurotransmittere og ansigtsmuskler slappe. Dette resulterer i en reduceret synligheden af rynker og fine linier omkring øjnene og panden. Desuden at mindske dybden af rynker i ansigtet, der er forårsaget af muskelsammentrækninger af ansigtsudtryk.

Matrixyl ® 3000

Matrixyl 3000 indeholder matrikiner ® som er budbringer af hudens omstrukturering og reparation. De aktiverer nysyntes af makromolekyler af ekstracellulære matrix, som forårsager en synlig anti-rynke effekt. Matrikiner er i stand til at regulere celleaktivitet, interagere med specifikke receptorer til at aktivere gener involveret i ECMs fornyelse og celle spredning. Kombinationen af disse peptider handle i synergi for at genoprette hudens ungdommelige udseende.

En klinisk undersøgelse, hvor 2 paneler med 23 deltagere i alderen fra 39 til 74 anvendes en creme, der indeholder 3% Matrixyl ® 3000 til en halvdel af dit ansigt og enten placebo eller 3% Matrixyl i andet halvår, to gange om dagen i 56 dage. Anti-rynke og løft effekt blev evalueret af profilometri og fotografi i forhold til T0. Matrixyl ® 3000 viste 45% reduktion i rynker senest 56 dage. Kun Matrixyl ® viste 27% reduktion i rynker senest 56 dage. Kliniske studier rapporterer en 117% stigning i kollagen syntese og en 357% stigning af kollagen IV syntese.

Indikationer
Rynker, tør hud, Fine linjer, dehydreret hud, anti-rynker, kedelig hud.

Opbevaring
Opbevares ved stuetemperatur for 20 til 25 grader celsius. Hold flasken tæt tillukket. Opbevares på et køligt sted og erstatningsret, men adgang for børn. Holde ude af direkte sollys.

Størrelse

50 ml

Ingredienser

Distilled Water, Aloe Vera Gel, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Acetyl Hexapeptide-8, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Stearic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Camelia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Matricaria Recutita Flower (Chamomile) Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Retinol Palmitate.

Anmeldelser (20)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: