Perfect Image Hydra-Repair Wrinkle Cream

Antal:

Vores pris: 296,25 DKK

Perfect Image Hydra-Repair Wrinkle Cream

:

En professionelt formuleret reparation crème, der er specielt designet til at fugter og reparere din hud efter en peeling. Forstærket med naturlige planteekstrakter fra agurk, grøn te og kamille, der bidrager som effektive antioxidanter, og med effektive antibakterielle, mod-inflammatoriske og svampedræbende egenskaber, der er nødvendige for at forny og beskytte huden efter en skræl.

MATRIXYL ® 3000 fremmer kollagen produktion, stimulerer fibroblastcellerna i huden, og reducerer vises af rynker og linjer.

Argireline ® (acetyl Hexapeptide), en kæde af 6 aminosyrer kædet sammen med eddikesyre, gør som Botox ®, så ansigtsmusklerne slapper af ved at hæmme frigivelsen af neurotransmittere fra hjernen, hvilket resulterer i reducerede rynker og fine linier. Kombinationen af disse ingredienser virker i synergi til at reparere beskadiget hud, fugter tør hud og reducere rynker og fine linier.

Hyaluronsyre

En naturligt forekommende sukker, der spiller en meget vigtig rolle i din huds sundhed, udseende og funktion. Den ekstracellulære matrix (ECM) i dermis består af kollagen og elastin. Hyaluronsyre øger absorptionen og bevarer vand inde i ECM, som fremmer hydrering, øget volumen og tæthed. Hyaluronsyre kan binde mere end 1000 ml vand pr gram af hyaluronsyre, en afgørende faktor for dens evne til at bevare vand, fugter huden og transport essentielle næringsstoffer til levedygtige celler. Når hyaluronsyre trænger ind i dermis, det hjælper til at øge elasticiteten og samtidig skabe en beskyttende andandes lag på huden, der låser fugt, giver huden en mere ungdommeligt udseende. Mens vi alder og huden regelmæssigt udsættes for urenheder og ultraviolette stråler, cellerne mister deres evne til at producere hyaluronsyre, og mængden af hyaluronsyre falder ned til under den normale 10-20% rækkevidde. Med regelmæssig brug, den hyaluronsyre i cremen vil erstatte den tabte Hyaluronsyre og gendanne din huds naturlige glat udseende.

Argireline ®

Argireline ® fungerer som Botox ®, men er et sikkert og ugiftigt alternativ til botoxinjektion. Argireline er et syntetisk derivat af 6 aminosyrer forbundet med eddikesyre. Argireline ® virker ved at hæmme frigivelsen af neurotransmittere og derved gøre ansigtsmusklerne slappe af. Dette resulterer i en reduceret synlighed af rynker og fine linier omkring øjne og pande. Hertil kommer, falder dybden af rynker i ansigtet på grund af muskelsammentrækninger fra ansigtsudtryk.

Matrixyl ® 3000

Matrixyl 3000 indeholder Matrikiner ®, som er budbringeren af huden omstrukturering og reparation. De aktiverer syntesen af makromolekyler i den ekstracellulære matrix, hvilket resulterer i en synlig anti-rynkeeffekt. Matrikiner er i stand til at regulere celle aktivitet, interagere med specifikke receptorer for at aktivere gener, der er involveret i ECMs fornyelse og celle spredning. Kombinationen af disse peptider virker i synergi for at genskabe din huds ungdommelige udseende.

En klinisk undersøgelse, hvor 2 paneler med 23 deltagere i alderen 39 til 74 anvendt en creme innhållandes 3% MATRIXYL ® 3000 til den ene halvdel af ansigtet og enten placebo eller 3% MATRIXYL på den anden halvdel, to gange om dagen i 56 dage. Anti-rynke og løft virkning blev evalueret af Profilometri og fotografi i forhold til t0. Matrixyl ® 3000 demonstreret 45% reduktion i rynker inden for en periode på 56 dage. Kun Matrixyl ® viste en 27% reduktion i rynker inden for en periode på 56 dage. Kliniske studier rapporterer en 117% stigning i kollagen syntese og en 357% stigning i kollagen IV syntese.

Indikationer
Rynker, tør hud, fine linier, dehydreret hud, anti-rynker, kedelig hud.

Opbevaring
Opbevares ved stuetemperatur på 20 til 25 grader Celsius. Hold flasken fast lukket. Hold cool og tort, undtagen for børns adgang. Må ikke opbevares i direkte sollys.

Størrelse

50 ml

Ingredienser

Distilled Water, Aloe Vera Gel, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Acetyl Hexapeptide-8, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Stearic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Camelia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Matricaria Recutita Flower (Chamomile) Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Retinol Palmitate.

Anmeldelser (1)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: