Perfect Image Glycolic 30% Peel

Vejl. udsalgspris: 371,25 DKK

Vores pris: 194,25 DKK

  • Producent: Perfect Image
  • Tilgængelighed: Udsolgt - På lager inden 1-3 uger
Perfect Image Glycolic 30% Peel

:

En professionelt formuleret kemisk peeling, der er designet til at reducere forekomsten af rynker, fine linier, ujævn hud tekstur og andre tegn på aldring. Skallen trænger gennem epidermis og dermis af huden, fjerner døde hudceller, minimerer udseendet af porer og øger hudens absorption. Retinol (a-vitamin) har en dokumenteret evne til at reducere fine linier, rynker, fremme kollagen, og fjerne døde hudceller for en mere jævn hudfarve og et yngre udseende. Ekstrakter af grøn te og kamille bidrage med antioxidant, anti-inflammatoriske og antibiotika fordele for huden samt øget beskyttelse mod solen. Ekstrakter af agurk, en naturlig antioxidant rig på vitaminer, mineraler og enzymer hjælper gennem ekstra anti-inflammatoriske og ihopdragande egenskaber på huden.

Glykol

Glykolsyre har været den førende ingrediens i avancerede hudpleje behandlinger i hele verden i mange år. Glykolsyre er den mindste af de aha syrer, dette gør det muligt effektivt trænge dybere ind i huden, hvor det har en karakteristisk kollagenstimulerande og fugtgivende egenskaber for huden. Glykolsyrans mindre molekyle størrelse gør det muligt at få adgang til dybe og vanskelige områder, hvor olie akkumuleres og bakterier er dannet. Denne blide exfoliator grundigt renser alle hudområder, fjerner døde hudceller, fremmer celle fornyelse på hudens overflade, og regenererer huden for en yngre, sundere udseende.

Retinol

er videnskabeligt bevist i kliniske studier at være effektive til at reducere synligheden af rynker, fine linier og ældet hud. Retinol er den mindre irriterende form for aktivt vitamin. Et vitamin er lille nok til at trænge ind i de ydre lag af huden og reparere de nederste lag af huden, samt stimulere kollagen og elastin, hvilket resulterer i en meget fastere, sundere oplevelse af huden.

Retinol øger celle regenereringen ved at stimulere celleproduktionen i huden, bremse hudens ældning og lade de døde lag af sol-beskadigede hudceller blive fjernet fra hudoverfladen. Undersøgelser viser også, at cellefornyelsen processen producerer sundere celler, der ligner yngre og nyere hudceller. Vitamin A evne til at øge celle fornyelse sats er kritisk, når det kommer til clearing bakterieinfekterade porer, forebygge nye bakterievækst og blegning ar.

Grøn te

Grøn te er et naturligt ekstrakt, der indeholder katekiner (en form for antioxidanter), kendt som Epigallokatekin og besidder antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber. Grøn te hjælper med at reducere betændelse i huden og neutralisere frie radikaler, der ellers forårsage celleskader og skader på kropsvæv. Den antibakterielle egenskaber af grøn te har også evnen til at dræbe Propionibacterium acnes, der forårsager acne vulgaris. En uafhængig undersøgelse af Dr. Gan-Wong viste, at resultaterne af behandling af acne med en creme, der indeholder 3% grøn te var næsten identiske med dem af en opløsning, der indeholder 4% benzylalkohol. Grøn te har ingen bivirkninger i forhold til farmaceutiske-relaterede produkter. Ifølge en anden undersøgelse offentliggjort i "Journal of Drugs i dermatologi", grøn te er mere effektiv, når den anvendes på huden, og kan også bruges som en blid sæbe og eksfolierende på huden.

Kulsukker

En fælles urt, der vokser i Europa, Nordamerika og Asien. Kulsukker har længe været anvendt til medicinske formål, såsom at behandle huden med fuldblod propper, øge cellevækst, blødgørende kropsvæv og som består af anti-inflammatoriske egenskaber. Kulsukker indeholder en stor mængde Allantoin, som er ansvarlig for at accelerere helingen af skader, lukke sår og forebygge infektion. Undersøgelser fra Europa viser, at kulsukker er effektiv til behandling af eksem, dermatitis og hudinfektioner.

Kamille

Kamomillblomman indeholder æteriske olier og flavonoider (antioxidanter) og har længe været brugt af egypterne, grækere og romere i århundreder til at behandle astma, kolik, betændelser, kvalme, hudsygdomme og kræft. Det har også været anvendt i te som en mild sove støtte, og til at behandle feber og forkølelse. Nyere forskning viser, at det har betydelige anti-inflammatoriske, bakterie-og svampedræbende og anti-allergifremkaldende egenskaber. Kamille hjælper med at reducere inflammation, mens det forbedrer hudens heling ved at rense, til sunde og neutralisere frie radikaler og andre hudirritanter.

Agurk

En fremragende silicium kilde, et mineral, der styrker kroppens bindevæv. Agurk indeholder også c-vitamin og koffein syre, som hjælper mod hævede øjne, mørke rande, fregner, solskoldning og dermatitis. En undersøgelse foretaget af Edith M. Carlisle, ph.D, viste, at de, der tog agurk produceret 100 gange mere knogle kollagen i forhold til dem, der ikke tager nogen silicium via kosten. Silicons forstærkende egenskaber på helingen af bindevæv er nøglen til et yngre udseende af huden. Et underskud af silicium accelererer aldringsprocessen, fordi væv ikke kan beholde vand nok uden det. agurk fungerer også fantastisk til behandling af solbrændt eller garvet hud, akne og tør hud.

Instruktioner

Læs følgende anvisninger før påføring af skræl. Rengør huden grundigt. Påfør skræl jævnt med en passende applikator til 2-5 minutter afhængigt af din huds følsomhed. Skyl grundigt med koldt vand. Behandlingen kan gentages én gang ugentligt, op til 4-6 uger, hvis der ikke er hudirritation. Peelingen kan anvendes i flere lag for at øge effektiviteten.

Indikationer
Fine linier, rynker, ar, tør hud, rosacea, hudorme, store porer, ujævn hud tone, keratose pilaris, eksem, vorter, seborrhoeic keratose (alder vorter), hyperkeratose, aktinisk keratose

Opbevaring
Opbevares ved stuetemperatur på 20 til 25 grader Celsius. Hold flasken fast lukket. Hold cool og tort, undtagen for børns adgang. Må ikke opbevares i direkte sollys.

PH-værdi

2,2-2,5

Størrelse

30 ml

Deionized Water, Glycolic Acid, Octoxynol 10, Hydroxyethylcellulose, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf (Green Tea) Leaf Extract, Matricaria Recutita (Chamomile) Flower Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Retinol Palmitate.

Anmeldelser (15)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Andre kunder købte også