Perfect Image Glycolic 30% Peel

Antal:

Samla alla köp. Du kan delbetala från 22 kr/mån

Vores pris: 371,25 DKK

Perfect Image Glycolic 30% Peel

Oversat fra svensk:

Et professionelt formulerede kemiske peelinger, designet til at reducere synligheden af rynker, fine linjer, ujævn hud tekstur og andre tegn på ældning. Eksfolierende trænger epidermis og dermis af huden, fjerner døde hudceller, minimerer synligheden af porer og forbedrer hudens absorptionskapacitet. Retinol (Vitamin A) har en dokumenteret evne til at være i stand til at reducere fine linier, rynker, fremme kollagen og fjerne døde hudceller for en glattere hud tone og et yngre udseende. Ekstrakter af grøn te og kamille hjælp med antioxidant, anti-inflammatoriske og antibakterielle fordele for huden samt øget beskyttelse mod solen. Uddrag af agurk, en naturlig antioxidant rig på vitaminer, mineraler og enzymer hjælper ved yderligere anti-inflammatoriske og klemme egenskaber på huden.

Glykolsyre

Glykolsyre har i mange år været den førende ingrediens i avanceret hudplejebehandlinger i verden. Glykolsyre er det mindste af AHA-syrer, dette gør det muligt at effektivt trænge dybere ind i huden, hvor det har fremragende kollagenstimulerande og fugtgivende egenskaber for huden. Glykolsyrans mindre molekylære størrelse gør det muligt at få adgang til de dybe og vanskelige områder hvor olie og bakterier fra formning. Denne blide exfoliator renser grundigt alle områder af huden, fjerner døde hudceller, fremmer celle regenerering af hudoverfladen og regenererer huden for en yngre, sundere udseende.

Retinol

Er videnskabeligt bevist i kliniske undersøgelser at være effektiv til at reducere synligheden af rynker, fine linier og alderen hud. Retinol er mindre irriterende form af aktiverede A vitamin. A-vitamin er lille nok til at trænge ind de ydre lag af huden og reparere de lavere lag af huden og stimulerer kollagen og elastin, hvilket resulterer i en fastere, sundere oplevelse af huden.

Retinol øger celle fornyelse sats ved at stimulere celle produktion i huden, som sinker hudens ældning og tillader de døde lag af solskadade hudceller skal fjernes fra hudens overflade. Undersøgelser viser også, at celle fornyelsesproces producerer sundere celler svarer til yngre og nyere hudceller. Vitamin A evne til at øge celle fornyelse sats er kritisk, når det kommer til at klare bakterieinfekterade porer, forhindre nye bakterievækst, og falmet ar.

Grøn te

Grøn te er et naturligt ekstrakt indeholder katekiner (en type af antioxidanter), kendt som epigallokatekin og antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber. Grøn te hjælper med at reducere betændelse i huden og neutraliserer frie radikaler, som ellers forårsager celleskader og skader kropsvæv. De antibakterielle egenskaber af grøn te har også evnen til at dræbe propionibacterium acnes, som forårsager acne vulgaris. En uafhængig undersøgelse af Dr. Gan-Wong afslørede, at resultaterne af behandling af acne med en creme, der indeholder 3% grøn te var næsten identisk med dem af en oploesning indeholdende 4% benzyl peroxid. Grøn te har få til ingen bivirkninger sammenlignet med farmakologiske produkter. Ifølge en anden undersøgelse offentliggjort i journal of medicin i dermatologi, det er grøn te mere effektive, når de anvendes på huden, og kan også bruges som en blid rengøringsmiddel og eksfolierende på din hud.

Kulsukker

En fælles urt, der vokser i Europa, Nordamerika og Asien. Kulsukker har længe været brugt til medicinske formål at behandle huden af blodpropper, øge cellevækst, blødgøre kropsvæv og bestå med anti-inflammatoriske egenskaber. Kulsukker indeholder en stor mængde af Allantoin, ansvarligt for at fremskynde heling af skader, lukke såret og forebygge infektion. Undersøgelser fra Europa viser, at kulsukker er effektiv i behandling af eksem, dermatitis og hud infektioner.

Kamille

Kamomillblomman indeholder æteriske olier, flavonoider (antioxidanter) og har længe været brugt af egypterne, grækerne og romerne i århundreder til behandling af astma, kolik, betændelse, kvalme, hudsygdomme og kræft. Det har også været brugt i te som en mild sove støtte, og til at behandle feber og forkølelse. Nyere forskning viser, at det har betydelige anti-inflammatoriske, antibakterielle og svampedræbende og anti-allergifremkaldende egenskaber. Kamille hjælper med at reducere inflammation, mens det forbedrer hud healing af rengøre, opdatere og neutralisere frie radikaler og andre hudirritanter.

Agurk

En glimrende kilde til silicium, et mineral, der styrker kroppens bindevæv. Agurk indeholder også C-vitamin og koffein syre, som hjælper med poser under øjnene, mørke cirkler, fregner, tans og dermatitis. En undersøgelse foretaget af Edith m. Carlisle, Ph.d, viste, at dem, der tog agurken produceret 100 gange mere knogle kollagen sammenlignet med dem, der havde reserveret sit silicium via kosten. KD forstærkende egenskaber af bindevævs healing er nøglen til et yngre udseende af huden. Et underskud på silicium accelererer aldringsprocessen, fordi væv kan ikke holde vand nok men agurken er også fremragende til arbejde. til behandling af solskadet eller garvet hud, akne og tør hud.

Instruktioner

Læs følgende instruktioner før du anvender peeling. Renser huden grundigt. Anvende exfoliant jævnt med passende applikatoren for 2-5 minutter, afhængigt af din følsomhed i huden. Skyl med koldt vand. Behandlingen kan gentages en gang om ugen, op til 4-6 uger i mangel af hudirritation. Exfoliant kan anvendes i flere lag til at øge effektiviteten.

Indikationer
Fine linjer, rynker, ar, tør hud, Rosacea, Blackheads, store porer, ujævn hud Tone, keratose Pilaris, eksem, vorter, Seborrheic keratose (alder vorter), hyperkeratose og aktinisk keratose

Opbevaring
Opbevares ved stuetemperatur for 20 til 25 grader celsius. Hold flasken tæt tillukket. Opbevares på et køligt sted og erstatningsret, men adgang for børn. Holde ude af direkte sollys.

pH

2.2 - 2.5

Størrelse

30 ml

Deionized Water, Glycolic Acid, Octoxynol 10, Hydroxyethylcellulose, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf (Green Tea) Leaf Extract, Matricaria Recutita (Chamomile) Flower Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Retinol Palmitate.

Anmeldelser (42)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: