Ferrari Essence Oud edp 100ml

Antal:

Vejl. udsalgspris: 674,25 DKK

Vores pris: 411,75 DKK

Ferrari Essence Oud edp 100ml

Ferrari lancerer en ny, kraftfuld og sensuel duft til mænd - essensen Oud. Skaberens ønske var at komponere den nye duft og gøre det magtfulde, stærk, vilde, men også meget kostbare og usædvanlige. Elegante og attraktive flacon design er forstærket perfekt i mørkerød farve (kendt som Rosso Maranello) og dekoreret med en prop med en robust træ ring lakeret i rød farve.

Denne direkte og stærke nye duft vil være en favorit til de mænd, der foretrækker dynamiske og intense aromaer. Oud eller agar er placeret i centrum for opmærksomhed og er omgivet med olibanum og elemi harpikser, krydret aftalerne spidskommen og safran, ad forførende steg. En base er beriget med dyb, varme noter af labdanum og læder efterlader en dyrisk spor. Fra den spæde begyndelse til lukning ? er sammensætning broderet med noter af ædle oud fra Arabien.

Ferrari essensen Oud blev lavet med et ønske om at overføre dyb, kraftfuld og larmende aftalerne med den sammensætning, der vil minde os om lyden af Ferrari bil motoren med sin styrke. Mørk rød farve dygtigt fremhæver det og forbinder med Ferrari fire modeller, mens en lys logo af en hest på flasken antyder tradition og karakter af udgaven. Duften er tilgængelig som 10 og 100 ml EDT. Essensen Oud blev lanceret i 2012.

Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: