Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish

Vejl. udsalgspris: 411,75 DKK

Vores pris: 389,25 DKK

  • Producent: Exuviance
  • Tilgængelighed: Udsolgt - På lager inden 4-8+ uger
Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish

:

Triple microdermabrasion ansigt polsk er en af Exuviance seneste anti-Age gennembrud. Denne ansiktspolish giver tredobbelt eksfoliering gennem fysisk microdermabrasion, kemiske exfoiering og enzympeeling. Den polske ekskluderer snavs og olie fra porerne og fjerner dem sammen med døde hudceller og andre urenheder. Exuviance Triple microdermabrasion ansigt polish reducerer mørke pletter og tegn på aldring ved at tilskynde til en hurtigere regenerering af celler.

  • Fine krystaller polerer huden til en smuk, silkeagtig glathed og giver huden glans med en reduceret synlighed af porer og mørke pletter.
  • Glykolsyre og Papaya enzymer hjælpe opløse forurenende stoffer og løsne døde hudceller
  • indeholder ikke perler af plast polyethylen, der kan være skadelige for miljøet

Indeholder rene professionelle mikrokrystaller, der anvendes af dermatologer til at selv ud af huden. Føl denne potente peeling arbejde, mens papaya enzym og glykolsyre hjælper med at opløse urenheder, der bidrager til tilstoppede porer og løsne døde hudceller og kedelige og tørre pletter. Produktet pudser huden til en smuk silkeagtig glathed og glans. Celle fornyelse stimuleres og tilskynder huden til at innovere. med konsekvent peeling, en eller to gange om ugen, vil huden være klarere, lysere med reduceret synlighed af porer og mørke pletter. Regelmæssig brug bidrager til at øge effektiviteten af dine hudplejeprodukter. For de bedste resultater, fuldføre din ansigtsbehandling med en koncentreret serum eller Antiaging fugtighedscreme fra Exuviance.

Instruktion

Brug en eller to gange om ugen.

Påfør et tyndt lag i vådt ansigt. Blidt massage i huden med cirkulære bevægelser i 30 sekunder. Undgå øjenområdet. Må ikke skrubbes hårdt.

Efterlad på huden i op til 2 minutter (1 minut til sart hud). Skyl grundigt med lunkent vand og tør forsigtigt. Følg med en serum eller fugtighedscreme fra Exuviance.

Kan jeg bruge dette produkt sammen med retinol?

Triple microdermabrasion er en blid polish og ikke en kraftfuld krat. For hård hud, vil der sandsynligvis ikke være noget problem. Men for dem, der er nye til anti-Age og retinol, eller dem med følsom hud, anbefales det, at du ikke bruger tredobbelt microdermabrasion og produkter med retinol i løbet af samme dag.

Størrelse

75 ml

Ingredienser

Aqua (Water), Glycolic Acid, Alumina, Glycerin, Hydrogenated Polydecene, Isononyl Isononanoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Ammonium Hydroxide, Arginine, Butylene Glycol, Stearyl Alcohol, Polyacrylate-1 Crosspolymer, PEG-100 Stearate, Lactobionic Acid, Papain, Cetyl Alcohol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, PEG-75 Stearate, Dehydroxanthan Gum, Ceteth-20, Steareth-20, Carbomer, Algin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Parfum (Fragrance), CI 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4).

Anmeldelser (21)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Andre kunder købte også