Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Versace Dylan Purple Pour Femme edp 50ml

Vores pris: 619,33 DKK

Antal:
Video
Duftnoter

Bitter Orange Bitter Orange Pear Pear Bergamot Bergamot Freesia Freesia Ambroxan Ambroxan Iso E Super Iso E Super Cedar Cedar

Versace Dylan Purple Pour Femme edp 50ml

Versace Dylan Purple tager dig med på en rejse gennem en dejlig blomsterhave og er en duft, der føles både unik og sensuel. Dens elegante flaske og langvarige effekt gør den til det perfekte valg for kvinder, der ønsker at føle sig forførende og selvsikker hele dagen.

En intens og farverig duft, der bringer dine tanker til italienske citrusfrugter og smukke solnedgange. Duften er designet til den moderne og farverige kvinde, der ønsker en frisk, frugtig og varm duft både dag og nat.

Duftende noter

Versace Dylan Purple kombinerer friske citrusnoter med saftige pærer, dejlig fresia og cedertræ. Topnoterne består af appelsin, pære og bergamot. Hjertenoterne er lilla fresia, Mahonial og Pomarose. Basisnoterne består af iso e super, cedertræ, belambre og sylkoldie.

Topnoter: Orange, Pære, Bergamot
Hjertenoter: Lilla fresia, Mahonial, Pomarose
Bundnoter: Iso E Super, Cedarwood Virginia Orpur, Belambre, Sylkoldie

Om mærket Versace

Versace blev grundlagt i 1978 i Milano af Gianni Versace. Mærket står for luksus, glamour og ekstravagance. De tilbyder alt fra kjoler til tilbehør til skønhedsartikler. Med sine innovative designkoncepter har virksomheden opnået international anerkendelse gennem årene og betragtes i dag som et førende brand i modebranchen.

Anmeldelser (1)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Lignende produkter
Andre kunder købte også