Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche edt 100ml

Vejl. udsalgspris: 593,33 DKK

Vores pris: 406 DKK

Antal:
Duftnoter

Grapefruit Grapefruit Ginger Ginger Lemon Lemon Apple Apple Juniper Juniper Lavender Lavender Vetiver Vetiver Ambroxan Ambroxan Cedar Cedar

Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche edt 100ml

Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche eau de toilette 100ml er en frisk og ren duft, der vækker dine sanser og efterlader dig med en følelse af fornyet energi. Denne unikke parfume kombinerer noter af grapefrugt, koriander og cypresser for at skabe en maskulin og sofistikeret duftoplevelse. Med sin langvarige virkning og elegante flaske er denne eau de toilette den perfekte tilføjelse til enhver mands kollektion af personlige plejeprodukter. Oplev den ultimative følelse af selvtillid og stil med Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche eau de toilette 100ml

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche Eau de Toilette 100ml er en let, aromatisk og træagtig duft med friske og opløftende noter af blandet citron, ingefær og lavendel. Denne populære herreduft blev lanceret i 2014.

Duftnoter

  • Topnoter: Grapefrugt, Ingefær, Citron
  • Hjertenoter: Æble, Enebær, Lavendel
  • Bundnoter: Ambroxan, Vetiver, Cedertræ

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche Eau de Toilette 100ml er skabt af den kendte parfumør Claude Dir. Denne duft er bedst egnet til dagtimerne og til sommerbrug.

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche Eau de Toilette 100ml har flere fordele for brugeren. Duften har en let og frisk følelse på huden takket være dens citrusnoter såsom grapefrugt og citron samt ingefær. Lavendlen giver et strejf af blomsteragtighed uden at tage overhånd i duften.

En unik egenskab ved denne duft er dens træagtige bundnote bestående af ambroxan, vetiver og cedertræ, der giver dybde til duften uden at føles tung eller overvældende.

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche Eau de Toilette 100ml er særligt populær på grund af dens alsidige karakter - den kan bæres både til hverdag og festlige lejligheder samt hele året rundt.

Denne herreduft passer bedst til en mandlig målgruppe mellem 20-50 år som ønsker en frisk men stadig sofistikeret notesammensætning med et strejf af maskulin elegance.

Mr. Lacoste var kendt for sin ikoniske polo-skjorte med krokodille-logoen på venstre brystparti i 30'erne hvor han revolutionerede sportstøjsdesignet til tennisspillere i Frankrig.Lacostes første parfume blev lanceret i 1984 under Parfums Christian Dior (nu Parfums Givenchy), men brandets mission om at fremme elegance i hverdagslivet fortsatte igennem dufthistorien og blev yderligere styrket da man besluttede at starte sit eget parfumeselskab sammen med Procter & Gamble Prestige Products.I dag har Lacoste mange populære dufte både til mænd og kvinder verden over.

Anvendelse

Påfør Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Blanc Eau Fraiche eau de toilette spray på pulspunkter såsom håndled eller bag ørerne for optimal effektivitet.

Forskellen fra andre lignende produkter

Sammenlignet med andre lignende dufte skiller denne sig ud ved dens træagtige bundnote uden at miste sin friske karakter - dette gør den velegnet til brug hele året rundt selvom den primært henvender sig til sommeren.Duften er også kendt for sin alsidighed - den kan bæres både formelt eller uformelt samt både dag eller nat.

Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Andre kunder købte også