Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Giorgio Armani My Way Floral edp 30ml

Vores pris: 592,67 DKK

Antal:
Duftnoter

Bitter Orange Bitter Orange Orange Blossom Orange Blossom Mandarin Orange Mandarin Orange Neroli Neroli Tuberose Tuberose Musk Musk Vanilla Vanilla

Giorgio Armani My Way Floral edp 30ml

Giorgio Armani My Way Floral eau de parfum 30ml er en duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne eksklusive parfume har en unik blanding af blomsterdufte, der vil omfavne din hud og efterlade dig følelsen af elegance og luksus. Med dens holdbare formel kan du nyde denne duft hele dagen, mens dens flotte flaske vil pryde dit badeværelse med stil. Oplev den uimodståelige charme og elegance fra Giorgio Armani My Way Floral eau de parfum 30ml

Giorgio Armani My Way Floral eau de parfum 30ml

Giorgio Armani My Way Floral eau de parfum 30ml er en frisk og strålende duft til kvinder. Denne duft er skabt af dygtige næser, som har formået at skabe en unik og velbalanceret sammensætning af noter.

Duften

Giorgio Armani My Way Floral eau de parfum 30ml åbner med klare citrusnoter af grøn mandarin og orange blomst, der giver en frisk og livlig fornemmelse. Herefter følger et blomstret hjerte af tuberose og neroli olie, som giver en feminin og sensuel karakter til duften. Til sidst afrundes duften med varme noter af bourbon vanilje og hvid moskus i bunden.

Parfumer

Næsen bag denne duft er Carlos Benaim, som er en anerkendt parfumør i industrien. Han har tidligere skabt dufte for kendte mærker som Prada, Bulgari og Marc Jacobs.

Bedste anvendelse

Denne duft er bedst egnet til daglig brug eller til særlige lejligheder om aftenen. Det er også en perfekt duft at bære i forårs- eller sommerperioden, da den friske sammensætning passer godt til disse årstider.

Fordele og fortrin

Med Giorgio Armani My Way Floral eau de parfum 30ml kan du nyde en frisk, feminin og sensuel duft hele dagen lang. Duften har stor holdbarhed på huden, så den vil holde sig på dig i timevis uden at miste sin effektivitet. Du vil føle dig mere selvsikker og attraktiv med denne unikke sammensætning af noter.

Målgruppe

Giorgio Armani My Way Floral eau de parfum 30ml er velegnet til kvinder i alle aldre, der ønsker at bære en frisk, feminin og sensuel duft hver dag eller ved særlige lejligheder om aftenen. Den kan passe godt til kvinder med personligheder fra eventyrlysten til romantiske eller sofistikerede typer.

Awards og certificeringer

Mens denne specifikke variant ikke har modtaget nogen priser endnu, har Giorgio Armani modtaget flere priser for deres andre dufte gennem årene. Brandet er kendt for sin høje kvalitet indenfor luksuriøse produkter indenfor mode-og kosmetikbranchen.

Anvendelse

For at bruge Giorgio Armani My Way Floral eau de parfum 30ml skal du blot sprøjte lidt på dine håndled eller nakke, hvor pulsslagene gør det muligt for varmen fra kroppen at aktivere din dufts potentiale. På denne måde vil din hud absorbere noterne på den bedste måde for optimal effektivitet.

Mærket Giorgio Armani

Giorigo Armani er et italiensk luksusmodehus grundlagt af Giorgio Armani i 1975. Mærket producerer alt lige fra tøj til accessories samt dufte - alle designet med henblik på elegance og stilbevidsthed hos sine kunder over hele verden.

Anmeldelser (1)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Andre kunder købte også