Diesel Only The Brave edt 50ml

Antal:

Vejl. udsalgspris: 411,75 DKK

Vores pris: 318 DKK

  • Producent: Diesel
  • På lager: 1
Yderligere varianter
Diesel Only The Brave edt 50ml

I samarbejde med Parlamentet af L'Oreal præsenterer Diesel deres parfume kun The Brave, den første solo udgave sigter mod mænd. Parfume vil ankomme på bredere marked slutningen af marts eller begyndelsen af April, afhængigt af dit område. Denne udgave var inspireret af grundlæggeren af mærket Diesel, Renzo Rosso, og en RR tatovering på fingrene, som han gav sig selv for sin 50 års fødselsdag. Parfume er direkte forbundet med holdingselskab kun The Brave ejes af Rosso, samt af eponyme charity foundation.

Dens flacon er en reel skulptur af glas, formet som en knytnæve, farvet i røget-grålige nuancer, med en sølv ring med en indskrift fra Diesel mærke. Begrebet kun The Brave accentuerer orientalske, læder og træagtige-aftalerne, der er maskuline, beslutsomme og modige, med klare kontraster. Duften åbner med maskuline og moderne noter af læder, som er tæt forbundet med mærket selv. Sammensætningen er opdateret med citron og mousserende, friske dufte, tilføje rav og træagtige aftalerne af cedertræ. Parfume blev udviklet af tre næser af IFF hus: Alienor Massenet, Olivier Polge og Pierre Wargnye.

Kun The Brave er en duft til alle mænd, der valgte at være helte. Dens sammensætning introducerer harmoni af oriental-woody noter, som efterlader et stærkt indtryk. Spil af kontraster mellem friske noter af citron og mandarin med violet, cedar og koriander fører os til at varme aftalerne af rav læder nuancer (styrax og labdanum) og benzoin i en base. Livlighed citron introducerer sin lysende gnister over en romantisk, floral hjertet og efterlader en varm, læder-harpiks trail i base noter af duft.

Videoklippet er stadig at blive poleret og trykte reklamekampagne er afsluttet med sort / hvide portrætter. Fotograf af kampagnen er britiske Platon, der tog billeder af mange berømte personer, herunder præsident Barack Obama. Reklame fotos har Tony Ward, skuespiller og model, blandt andre.

Sortiment af parfume kun The Brave omfatter eau de toilette i tre beløb: 30, 50 og 75 ml, med 100 ml efter barbering lotion og balsam, 200ml parfumeret bade og 150 ml deo sprey. Kun The Brave blev lanceret i 2009.

Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: