Alyssa Ashley Musk edt 100ml

Antal:

Vejl. udsalgspris: 408,75 DKK

Vores pris: 201 DKK

Alyssa Ashley Musk edt 100ml

Ultimo i 1960 ' erne ændre vinde blæse over hele verden, som unge stigning mod alle de tidligere generationer regler. Musik ændringer, ændring af vaner, mode ændringer. Den unge generation, startende fra USA og England, omfavne orientalske filosofier på udkig efter en enklere mere naturlig livsstil, mindre kaotisk og stressede end vestlige civilisation.

Denne nye stil levende afspejles også i parfume. Unge mennesker ikke længere vil de sofistikerede duftstoffer båret af deres forældre, men omfavne simple dem hvis rødder ligger i orientalsk kultur. Hippierne og blomst børn købe de fashionable æteriske olier, og i 1969 Alyssa Ashley lancere deres første produkt, moskus olie af Alyssa Ashley. Moskus olie blev præsenteret i en lille hjerteformet flaske, og gennem årene en komplet linje blev udviklet, herunder Eau de Toilette, Eau de Parfum og en samling af kropsplejeprodukter.

MOSKUS succes skyldes dets meget specielle formulering, som blander mere end 100 af verdens fineste ingredienser til at skabe den varme, sexet duft vi kender og elsker.

Alyssa Ashley Musk er naturligvis en unisex duft, og ingen steder er dette understreges stærkere end på den moderne emballage. Stærk blank sort symboliserer det mandlige aspekt og lyse soft hvid feminin, de er bundet sammen af en fin linje af guld og let genkendes af Ashleys karakteristiske køn symboler. Sammenflettede mandlige og kvindelige logoet er anerkendt og værdsat over hele verden.

Alyssa Ashley Musk ånd er fanget af en sexet skudt, viser et par, der er klart at have det sjovt. Intimitet er klart for alle for at se, at situationen er naturligvis "Dangerous men sjov."

Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: