Skinroller - MTS Roller 0,5 mm

Vejl. udsalgspris: 805 DKK

Vores pris: 384,30 DKK

Nu kun: 345,87 DKK

Antal:
Yderligere varianter
Skinroller - MTS Roller 0,3 mm

Skinroller - MTS Roller 0,3 mm

314,37 DKK 349,30 DKK

Køb nu og spar 459,13 DKK
Salget slutter om:

Skinroller - MTS Roller 0,5 mm

:

MTS ' roller til brug i hjemmet er primært beregnet til at forbedre indtrængen af aktive ingredienser til sund hud. Det er et konkurrerende produkt til det registrerede varemærke dermaroller. Denne type produkt kaldes ofte i daglig tale også for hud roller eller Skinroller.

0,3 mm er velegnet til:

 • Genoprette huden
 • Forbedre alopeci (udtynding), sammen med f. eks. Minoxidil
 • Forbedre leveringen af aktive hudvårdsingredienser ind i huden

0,5 mm er velegnet til:

 • Brug mod pigment og lysere huden (sammen med huden lynnedslag fløde)
 • Forbedre rynker omkring ögonon og glatte ud fine linier
 • Reducer overfladisk ar (sammen med god hudpleje)
 • Forbedre alopeci (udtynding), sammen med f. eks. Minoxidil
 • Stimulere kollagen produktion (sammen med god hudpleje)

For dybere ar og rynker eller strækmærker, længere nåle er påkrævet, som vi ikke er i stand til at tilbyde på nuværende tidspunkt.

Forbedrer penetration af aktive ingredienser

Jo sundere huden du har, jo sværere er det for de aktive ingredienser i hudplejeprodukter til at trænge ind i huden. Dette er normalt fordi sundere hud har en mere kompakt horn lag og tykkere absolut. Men selv i huden i dårligere stand, kun en lille mængde af ingredienserne faktisk trænger ind i huden.
Generelt er det kun små dele (maks. 0,3%) af de aktive stoffer i fløde, gel eller lotion, der kan trænge gennem hudens overflade. Det betyder, at de fleste aktive ingredienser, 99,7%, er spildt uden at trænge dybt nok. Den dårlige penetration af aktive ingredienser er en naturlig fysiologiske reaktion i huden, og er kendt af alle eksperter.

Hvis du ønsker at få mere ud af din hudpleje og dets ingredienser, du har brug for at overvinde den epidermale barriere for at øge effekten af de aktive stoffer i de dybere lag af huden. Dette er, hvad du kan gøre ved hjælp af en MTS rulle.

Specifikationer på MTS rulle

 • I alt 200 nåle, 8 rækker med 25 kanyler pr. række
 • Kanyler, svensk kirurgisk rustfrit stål
 • MTS ' roller er 100% fri for urenheder på grund af at blive steriliseret med gammastråler og forseglet i en hermetisk pose.
 • Alle ruller har unikke serienumre til kvalitetskontrol.

Håndbog

Trin 1 rengøring

Rengør dit ansigt med en god facial Cleanser. Skyl og tør tør. Vi anbefaler derefter, at du desinficere dit ansigt med, for eksempel, chlorhexidin, der kan købes på apoteker.

Trin 2 Brug Hudrollern

Opdel behandlingsområdet i underområder, og rul hen over ét område ad gangen. såsom pande, næse, kinder og kæbebenet, omkring munden, svælget. Brug et jævnt tryk, når valsen rulles over huden.

   
 
 1. Scroll let 10 gange vandret og Verikalt.
 2. Rul diagonalt på samme måde over den samme overflade.

Trin 3 hudpleje

Vi anbefaler faktisk, at efter rulle du igen desinficere din hud med chlorhexidin, så er det tid til hudpleje. Hvad hudpleje og aktive ingredienser, du vælger, afhænger af, hvad du ønsker at behandle og udrette. Disse forskellige aktive ingredienser er meget populære

 • Et vitamin (retinol, tretinoin osv.)-rynker & fine linier, ar, strækmærker, pigmenter
 • Stamcellscytokiner-rødme, misfarvning, pigmenter, rynker, ar, strækmærker. Se vores produkter fra anter.
 • C-vitamin-primært strækmærker og pigmenter, men også en vis effekt på rynker, ar & fine linier
 • Kobber peptider-mod ar, rynker, bristingar, pigmenter. Også mod hårtab og udtynding
 • Bio-Oil-populær mod strækmærker
 • Minoxidil-mod udtynding, Minoxidil er det aktive stof i Rogaine og andre antitynde midler fundet i apoteker

Se relaterede produkter på siden produkt tips.

Trin 4 Beskyt

Fordi huden nu har tusindvis af små huller i det, vil det resultere i øget vandtab fra huden. Vi anbefaler, at du forhindrer dette med en salve med mineralsk olie (vi ved, at mange er imod dette, undgå det, hvis du ikke kan lide det), f. eks. Locobase Repair (fås i apoteker), som også indeholder flere hud identisk essentielle lipider (fedtstoffer), der hjælper med at genopbygge epidermis og modvirke tørhed.

Du rådes til at undgå solen i 1 dag bagefter. Hvis du stadig har brug for at blive i sollys, skal du bruge en god solcreme.

Trin 5 Rengør

Vi har tidligere solgt MTS sterilisation løsning, men vi synes, det var unødigt dyrt og anbefaler nu i stedet chlorhexidin kutan løsning, der kan købes på apoteker.

Vores vejledning til chlorhexidin: Hæld en lille Klorhexidinlösning på en vatrondel og forsigtigt rulle valsen over flere gange frem og tilbage. Chlorhexidin kan også bruges til at desinficere huden før brug af valsen.

Instruktioner, hvis du tidligere har købt MTS-sterilisations løsningen eller i en anden butik:

Åbn rense skiven, og anbring den hvide rense pude i den større del af bakken. Fyld rensekassetten med sterilisations opløsningen, og rul din rulle ind i puden med medium tryk. Lad MTS rulle i rengøring løsning i ca 15 til 30 minutter-Sørg for, at rulltrumman er konstant våd med sterilisation løsning. Efter rengøring, skyl med vand fra hanen og sæt rullen tilbage i beskyttelses etuiet og lad det lufttørre. Tænd derefter for dækslet indtil næste brug.

Opbevaring og håndtering

MTS roller 0, 3mm bør udskiftes efter ca 70 brug lejligheder, mens MTS roller 0, 5mm bør udskiftes efter ca 10-20 anvendelser (dette er en anbefaling fra den kliniske resolution laboratorium, men vi har selv brugt en MTS valse mange gange mere end 20).
Hvis du mister din hud roller er der risiko for, at Nålene er blevet kedeligt eller bøjet, og du bør erstatte din hud roller så hurtigt som muligt.

Del ikke dine Skin roller med andre og brug ikke de samme roller hos flere patienter.

Opbevares i beskyttelses etuiet.

Den polycarbonat, at MTS rullen er lavet af, vil ikke være ringere end lang tids brug eller opbevaring.

Bivirkninger

Du kan opleve rødme eller lidt træt udseende i ansigtet som følge af mild hævelse og inflammation efter behandling. Dette vil bremse efter et par timer til 2 dage.

Advarsel

Brug ikke MTS ' roller på følgende hudsygdomme:

Aktiv akne, eksem, rosacea, psoriasis, irriteret hud, inficerede hud, svampeinfektioner, aktinisk keratose (på huden), hudkræft, forhøjede modermærker, vorter eller åbne sår.

Anmeldelser (6)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Andre kunder købte også