Hudroller - MTS Roller 0,3 / 0,5 mm

Antal:

Samla alla köp. Du kan delbetala från 22 kr/mån

Vejl. udsalgspris: 874 DKK

Vores pris: 379,24 DKK

Yderligere varianter
Tilgængelige muligheder

* Nållängd:

Hudroller - MTS Roller 0,3 / 0,5 mm

Oversat fra svensk:

MTS Roller til brug i hjemmet er designet primært til at forbedre udbredelsen af aktive ingredienser for en sund hud. Det er et konkurrerende produkt til det registrerede varemærke Dermaroller.

0,3 mm er velegnet til:

 • Nulstille hud
 • Forbedre alopeci (tyndere hår)
 • Forbedre leveringen af aktive hudvårdsingredienser i huden

0,5 mm er velegnet til:

 • Brug med pigment og lyse op din hud
 • Forbedre rynker omkring ögonon og glatte ud fine linier
 • Reducere overfladiske ar
 • Forbedre alopeci (tyndere hår)
 • Stimulere produktionen af kollagen

For dybere ar og rynker eller strækmærker krævede længere nåle som vi præsenterer ikke i stand til at tilbyde.

Forbedrer penetration af aktive ingredienser

Sundere hud du har, jo sværere det er for de aktive ingredienser i hudplejeprodukter at trænge ind i huden. Dette er normalt skyldes sundere hud har en mere kompakt horn lager og tykkere epidermis. Men selv i huden i værre tilstand, det er kun en lille mængde af ingredienserne, der faktisk trænger ind i huden.
Generelt, kun mindre dele (op til 0,3%) af de aktive ingredienser i creme, gel eller lotion trænger hudoverfladen. Dette betyder, at de fleste af de aktive ingredienser, 99,7%, er spildt uden at trykke på ned dybt nok. Den fattige penetration af aktive ingredienser er en naturlig fysiologisk reaktion i huden, og er kendt af alle eksperter.

Ønsker du at få mere ud af din hudpleje og dets ingredienser, du har brug at overvinde den epidermale barriere for at øge virkningen af de aktive ingredienser i de dybere lag af huden. Dette er hvad du kan gøre ved hjælp af en MTS roller.

Specifikationer på MTS roller

 • Ialt 200 nåle, 8 rækker med 25 nåle pr. linje
 • Nåle af kirurgisk rustfrit stål
 • MTS Roller er 100% fri for forurening som følge af at de er steriliseret med gammastråling og forseglet i en tætsluttende taske.
 • Alle ruller har entydige serienumre for kvalitetskontrol.

Skik lede

Trin 1 rengøring

Rens dit ansigt med en god facial cleanser. Skyl og tør. Så anbefaler vi at du desinficerer dit ansigt med såsom klorhexidin rådighed i apoteker.

Trin 2 Brug Hudrollern

Opdele behandlingsområdet i nogle områder og rulle over et område ad gangen. For eksempel, pande, næse, kinder og kæbebenet omkring munden, halsen. Bruge et jævnt tryk, når du ruller rulle hen over huden.

   
 
 1. Rul let 10 gange vandret og vinkelret.
 2. Rulle diagonalt på samme måde over den samme overflade.

Trin 3 hudpleje

Faktisk anbefaler vi at du efter rullen igen desinficerer huden med klorhexidin, så er det tid til hudpleje. Som hud pleje og aktive ingredienser du vælger, afhænger af hvad du ønsker at ekspedere og levere. Disse forskellige aktive ingredienser er meget populære

 • Vitamin a (retinol, tretinoin, osv)-rynker & fine linjer, ar, strækmærker, pigment
 • Stamcellscytokiner-rødme, misfarvning, pigment, rynker, ar, strækmærker. Se vores produkter fra AnteAGE.
 • C vitamin hovedsagelig stretch marks og pigmenter, men også nogle effekt på rynker, ar & fine linier
 • Kobber peptider på ar, rynker, bristingar, pigment. Selv mod hårtab og udtynding hår
 • Bio-Oil-populære mod strækmærker
 • Minoxidil-mod tyndere hår, minoxidil er den aktive ingrediens i Rogaine og andre midler mod tyndere hår rådighed i apoteker

Se relaterede varer nederst på denne side for produkt tips.

Trin 4 beskytte

Fordi huden nu har tusindvis af bittesmå vil huller i sig selv føre til større vandtab fra huden. Vi anbefaler at du undgå dette med en salve med mineralsk olie (vi ved at mange er imod dette, undgå det hvis du ikke kan lide det), for eksempel. Locobase Repair (fås på apoteket) som også indeholder flere hud identiske væsentlige lipider (fedtstoffer) som hjælper med at genopbygge epidermis og forhindre tørhed.

Det anbefales, at du undgå solen i løbet af 3 dage bagefter. Hvis du stadig har brug at tilbringe tid i sollyset, anbefales det, at du bruger en god solcreme.

Trin 5 Clean-hvis du har købt til MTS sterilisation løsning

Åbn bakken rengøringsmiddel og placere den hvide rengøring pad i den større del af bakken. Fylde bakken rengøring med sterilisation løsning og rulle dine roller i pude med medium tryk. Lad MTS roller løgn i opløsningen rengøring er for omkring 15 til 30 minutter-Sørg for, at rulltrumman hele tiden vådt med sterilisation løsning. Efter rengøring, skylles med vand fra hanen og erstatte roller i den beskyttende sag og lade det lufttørre. Derefter lægge låg på sagen indtil næste brug.

Opbevaring og håndtering

MTS roller 0, 3 mm skal erstattes, efter omkring 70 timing af programmer mens MTS roller 0, 5 mm bør udskiftes efter om 10-20 programmer (dette er en anbefaling fra kliniske beslutning laboratorium, men vi selv brugte en MTS roller mange gange mere end 20).
Hvis du taber din hud roller, er der fare for at Nålene er blevet kedelig eller bøjet og du skal udskifte din hud roller hurtigst muligt.

Deler ikke din hud roller med andre og brug ikke de samme roller på flere patienter.

Gemme i det beskyttende tilfældet.

Polycarbonat plastik, som MTS Roller er lavet af er ikke værre af lang tids brug eller opbevaring.

Bivirkninger

Efter behandlingen kan du opleve rødme eller en smule træt se på hans ansigt som følge af mild hævelse og betændelse. Dette vil stilne af efter et par timer til 2 dage.

ADVARSEL

Brug ikke MTS roller følgende hud betingelser:

Aktiv akne, eksem, rosacea, psoriasis, irritabel hud, inficerede hud, svampeinfektioner, aktinisk keratose (solkeratos), hudkræft, forhøjet modermærker, vorter eller åbne sår.

Anmeldelser (18)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: