Cosmetic Skin Solutions Hydra B5 Gel

Antal:

Vejl. udsalgspris: 374,25 DKK

Vores pris: 333,75 DKK

Cosmetic Skin Solutions Hydra B5 Gel

:

Denne olie-fri hyaluronsyragel øger fugt binding og återfuktningsinnehållet inden for dermisskiktet af huden. Hyaluronsyramolekyler tiltrækker, binder og bevarer vandmolekyler i huden. Dette gør huden til at være bedre hydreret, frisk og fyldig.

Hydra B5 gel Advanced formel + virker ved at udnytte sin vand tætnings evne og dermed nære og fugtige til huden. Vitamin B5 (pantothensyre) hjælper med at reparere celle vævet, helbrede sår og for at fremme en forbedret cellulær hud matrix. Vitamin B5 hjælper også til at maksimere effekten af antioxidanter, såsom vitamin-C fra andre hudplejeprodukter. Huden bliver smidig, hydreret og forfrisket.

Vitamin B5 (pantothensyre):

En sikker og effektiv vitamin, der er en vigtig næringsstof for sårheling (fremmer epitelbildning) samt behandling af beskadiget hud og akne. Pantothensyre er også kaldet antistressvitamin på grund af sin afgørende rolle i dannelsen af forskellige adrenalhormoner, som giver kroppen til at tilpasse sig til-og reagere effektivt på forskellige typer af stress.

Hyaluronsyre:

Et naturligt polysaccharid til hydrering af væv og ekstracellulære områder af kropsvæv. Hyaluronsyre binder vand med det samme og fylder tomme rum mellem kollagen og elastin i dermal hud lag. Hyaluronsyre kan rumme op til 500 gange sin egen vægt i vand, og denne kraftfulde funktion giver mulighed for hydrering til at forekomme både over og under huden lag. Dette gør huden bliver fyldig, masser fugtet og smuk.

Hvordan bruger man Hydra B5 gel Advanced Formula + som en del af mit almindelige hudplejeprogram?

Kosmetiske Skin Solutions C-Vitaminserum er designet til at blive brugt som et produkt af flere i en effektiv metode til at forbedre fordelene ved andre produkter, for at opnå den ultimative beskyttelse mod solens skadelige virkninger. For optimale resultater, og for at øge sine forebyggende effekter, brug Hydra B5 gel Advanced formel + i et hudplejeprogram, der indeholder hele kosmetiske Skin Solutions serien. Serien indeholder fugtgivende gel, Eye gel og en bred vifte af solcreme. Hvis der ønskes øget blegning effekt, kan Hydra B5 gel erstattes med Phyto-botaniske gel.

Hvordan virker hyaluronsyre at fugte huden?

Hyaluronsyramolekyler kan holde op til 500 gange sin egen vægt i vand til at fremme fugtgivende og smøring inden for ekstracellulære rum i dermis. Denne tyktflydende gel giver vand molekyler til at blive lukket, og når du anvender serum til hudens overflade synes det hurtigt at binde vand til dermis. Huden vil straks blive bedre hydreret.

For hvilken hudtype er den Hydra B5 gel Advanced Formula + bedst egnet?

Hydra B5 gel Advanced Formula + er ideel til alle hudtyper, dog specielt gavnlig for tør, dehydreret og skællet hud. Det virker fint for acne-tilbøjelige hud eller hud, der skal repareres. Produktets fugt bindende egenskaber kan være nyttige efter både invasive og ikke-invasive hud behandlinger.

Er Hydra B5 gel Advanced formel + en høj koncentration af hyaluronsyre?

Denne intensivt fugtgivende gel indeholder en stor mængde af hyaluronsyre. En optimal koncentration og mængde er nøje udvalgt for at give en tyktflydende gel, der absorberer og letter vitamin B5 funktion i det dermale lag.

Hvordan kan jeg integrere dette produkt i min eksisterende hudvårdsregim?

Det anbefales, at du bruger Hydra B5 gel Advanced formel + sammen med de resterende kosmetiske Skin Solutions-serier. Dette vil øge de forebyggende fordele og maksimere resultaterne af hvert produkt.

Indeholder produktet nogen parabener? Er det blevet testet på dyr?

Nej der er ingen parabener i nogen af de kosmetiske Skin Solutions produkter. Dyreforsøg har aldrig, og vil aldrig forekomme.

Brugsanvisning

Påfør 4-5 dråber to gange dagligt til ansigt, hals og bryst. Undgå, dog, øjne.

For at opnå de bedste resultater, for at øge de forebyggende fordele og for ultimativ beskyttelse, brug Hydra B5 gel Advanced formel + i et hudplejeprogram, der indeholder c-vitamin Antioxidantserum, Eye gel og solcreme.

Serummet kan anvendes både morgen og aften.

Størrelse

30 ml

Ingredienser

Water/Aqua/Eau, Pantothenic Acid (Vitamin B-5), Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol.

Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: