Azbane Moroccan Argan Beard Oil - Vetiver & Cardamom 50ml

Antal:

Vejl. udsalgspris: 175 DKK

Vores pris: 139,30 DKK

  • Producent: Azbane
  • På lager: 5
Azbane Moroccan Argan Beard Oil - Vetiver & Cardamom 50ml

:

Azbane skæg olie med aroma af Vetiver & kardemomme er en maskulin skæg olie for dem, der ønsker at udstråle elegance og raffinement. Med denne olie du modvirke problemer såsom tør hud, døde hårsækkene og foruroligende kløe. Vores skæg olie øger skægs naturlige glans, den fremmer et finere skæg og parfume dit skæg med en let aroma.

Dette produkt er formuleret af naturlige og organiske tilsætningsstoffer og gør tørt og beskadiget skæg en saga blot. Med Azbanes skæg olie-Vetiver & kardemomme i dit badeværelse kabinet, vil dit skæg være konstant pæn og lugter godt.

Egenskaber

Denne skæg olie er rig på antioxidanter og en tilstrømning af disse fører til en mere håndterbar, skinnende og blødere skæg. Du tager aktiv kontrol over hydrering og komme videre, så nogle en langt sundere skæg og sund vækst. Hver flaske leveres med en handy pipette, der gør det lettere at anvende den mængde olie, der passer dig og din skæg.

Top noter: Pære, lenty, ingefær, kardemomme

Inter noter: Melon, marine aftale, Cashmere træ

grundLæggende bemærkninger : Rav, vanille, Vetiver

Følg disse trin

Denne olie bruges med den bedste effekt efter brusebad eller vask skæg. Påfør et par små dråber spredt overskægget og derefter kam ud af olien for at opnå den form for skæg, du er ude efter.

Størrelse

50 ml

Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: