Pigmentpletter

Produkter specielt mod Pigmentpletter, f.eks Melasma og Leverpletter

Hvad forårsager pigmentpletter?

Pigmentpletter eller pigmentforandringer opstår når de pigmentdannende cellerne (melanocytter) som er placeret mellem overhuden (dermis) og læderhuden (subcutis), begynder at producere for meget pigment. Dette kan bl.a. ske i følgende situationer:

  • Når huden gennem årene har været udsat for mere sol end den kan tåle, reagerer den for at beskytte sig ved at danne yderligere pigment. (leverpletter).
  • Hormonpåvirkning i forbindelse med graviditet eller brugen af p-piller kan få huden til at reagerer kraftigere end normalt på solpåvirkning, og derved øges dannelsen af pigment (melasma). Melasma viser sig som store plamager, oftest beliggende i ansigtet.
  • Irritation i huden efter betændelse, f.eks. efter acne, kan give pigmentdannelse og derved opstår mørke pletter.
  • Når en rød, irriteret hud udsættes for sollys, øges pigmentdannelsen mere end normalt, hvilket kan resultere i dannelsen af pigmentforandringer.

Hvilke pigmentpletter kan fjernes?

Pigment beliggende i overhuden er lettest at fjerne, hvorimod pigment beliggende i læderhuden er svært at fjerne. Leverpletter er normalt beliggende i overhuden, og pigment, som er forårsaget af hormonpåvirkning og irritation (melasma og post-inflammatorisk hyperpigmentering), er oftest beliggende i både overhuden og læderhuden.

Hvordan fjernes pigmentpletter?

Det vigtigste er at undgå sol fordi solen kan stimulere dannelse af nyt pigment. Hvis man er i solen skal man derfor flere gange dagligt anvende en høj solfaktor (helst 50+). Dernæst kan dannelse af nyt pigment reduceres ved at anvende en blegecreme som dæmper produktionen af nyt pigment i huden.

Hvordan anvendes blegecreme?

Cremen skal smøres i tyndt lag på de brune områder en til to gange dagligt, hvis huden kan klare det. Hvis huden bliver irriteret og rød eller kløende, skal huden hvile i 2 - 4 dage, og herefter i en periode smøres med større intervaller. Hvis huden reagerer med rødme og irritation, er der risiko for at der kan opstå mørkfarvning i huden pga. irritationen. Derfor er det vigtigt at undgå dette. Husk kun at bruge et meget tyndt lag, og kun på selve de brune pletter. Cremen må ikke komme ind i øjne eller på slimhinder i øvrigt. Der må ikke påføres anden creme ovenpå blegecremen om aftenen. Om dagen skal der påføres solcreme tidligst 10 minutter efter at blegecremen er påført.

Forventet resultat efter behandling med blegecreme

Behandlingseffekten er god, når pigmentpletterne er beliggende i overhuden. Der kan oftest ses et begyndende resultat efter et par uger - måneder. Hvis pigmentet ligger dybere, kræver det behandling over længere tid, og er ikke altid effektiv. Den vigtigste faktor i behandlingen af pigmentpletter er den enkeltes egen indsats ved konstant at anvende solfaktor 50+ flere gange dagligt samt at undgå sol i et par år.

Sammenlign produkt (0)
Dermaceutic Yellow Cream

Dermaceutic Yellow Cream

Dermaceutic Yellow Cream er en blegecreme der er velegnet til alle hudtyper. Yellow Cream behandler alle typer af hyperpigmentering (alderspletter, melasma / chloasma, leverpletter, post-inflammatoris..

418 DKK 455,24 DKK
Mene&Moy Phytic Acid Cream 8%

Mene&Moy Phytic Acid Cream 8%

Mene & Moy Phytic syre Cream er en cremet fugtgivende formulering er brugt til at stabilisere melanocytter i uregelmæssigt pigmenteret hud, forfine din huds tekstur og terapeutiske huden bleg ..

341,24 DKK 379,24 DKK
NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser

NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser

Neostrata oplyse Ultra lysere Cleanser er en cremet, skummende renere at fjerner olie og make-up og forårsager huden til at blive sunde og friske. Med sin aktive ingredienser gør dette produkt ogs..

227,24 DKK
Dermaceutic Light Ceutic

Dermaceutic Light Ceutic

Natcreme for uregelmæssig eller trist hud - Forhindrer forekomsten af ??pigmentpletter Glykolsyreer en mild eksfolierende agent, der udjævner teint og hjælper andre stoffer at trænge dybt ind i ..

322,24 DKK 376,20 DKK
NeoStrata Enlighten Illuminating Serum

NeoStrata Enlighten Illuminating Serum

Neostrata oplyse lysende Serum er perfekt for ujævn hudtoner og mørke pletter. Produktet virker ved at bryde op i ansiktspigmentering og hjælper med at forhindre yderligere misfarvning. Fordele..

417,24 DKK 455,24 DKK
NeoStrata Enlighten Pigment Controller

NeoStrata Enlighten Pigment Controller

Neostrata oplyse Pigment Controller er det tredje trin i den nye hud pleje serie NeoStrata Enlighten. Neostrata oplyse Pigment Controller er en aktuel blegning produkt, der er blevet udviklet f..

361 DKK 379,24 DKK
Cosmetic Skin Solutions Phyto Botanical Gel 30ml

Cosmetic Skin Solutions Phyto Botanical Gel 30ml

Dette botanically baseret kridtning formel er en avanceret whitening gel til behandling af hyperpigmentering, endda ud hudfarve, reducere brune pletter, alder steder og reducere misfarvning af hud..

338,20 DKK 399 DKK
Perfect Image HYDRO-GLO Peel Pads

Perfect Image HYDRO-GLO Peel Pads

En professionel kemiske peelinger, er nemme at bruge, pakket 50 stk Exfoliating pads dyppet i peelinglösningen. Specialdesignet til synligt lys op hudens naturlige udseende behandling af hyperpigm..

376,20 DKK
Exuviance OptiLight Essential 6 Serum

Exuviance OptiLight Essential 6 Serum

En afgørende serum koncentrat elleve potent blegning og uppljusande betyder at målrette 6 pigment kontrolsystem. Serum hjælper med at bryde op og reducere synlige intensiteten af eksisterende mørk..

399 DKK 455,24 DKK
Exuviance OptiLight Daily Prep

Exuviance OptiLight Daily Prep

Exuviance OptiLight daglige Prep er det perfekte produkt til at forberede din hud til brug for de andre Exuviance OptiLight proukterna. Exuviance OptiLight daglige Prep er specielt formuleret t..

219,64 DKK 227,24 DKK
Mene&Moy Lightening Gel

Mene&Moy Lightening Gel

Pigment bleg ånd gel med 10% glykolsyre og 4% phyticsyra til bekæmpelse af hyperpigmentering og ujævn pigmentering, pletter og melasma Actinic hormonelle. Lightening Gel regulerer melaninsyntesen ..

333,64 DKK 417,24 DKK
Eneomey Phytic Acid Cream 8%

Eneomey Phytic Acid Cream 8%

Eneomey Phytic Acid Cream er en cremet fugtgivende formulering er brugt til at stabilisere melanocytter i uregelmæssigt pigmenteret hud, forfine din huds tekstur og terapeutiske huden bleg ånd pro..

363,28 DKK 379,24 DKK
Cosmetic Skin Solutions Phyto Botanical Gel 60ml

Cosmetic Skin Solutions Phyto Botanical Gel 60ml

Dette botanically baseret kridtning formel er en avanceret whitening gel til behandling af hyperpigmentering, endda ud hudfarve, reducere brune pletter, alder steder og reducere misfarvning af hud..

627 DKK 756,20 DKK
Mene&Moy Nutri Cream

Mene&Moy Nutri Cream

Mene & Moy Nutri Cream er en rig formel, der er cremet og fugtgivende. Cremen indeholder 4% phytic syre (phytic syre), antioxidanter og anti-inflammatoriske stoffer. (Sammenlign med phytic syr..

379,24 DKK
Exuviance OptiLight Tone Corrector

Exuviance OptiLight Tone Corrector

Exuviance OptiLight Tone Corrector forbedrer hudens tone og reducerer pigment pletter gennem den kraftfulde kombination af retinol, vitamin C og NeoGlucosamine. Ved at tilføje Exuviance OptiLig..

348,84 DKK 379,24 DKK