Cosmetic Skin Solutions Retinol 1.0 Crème

Antal:

Samla alla köp. Du kan delbetala från 19 kr/mån

Vejl. udsalgspris: 399 DKK

Vores pris: 323 DKK

Cosmetic Skin Solutions Retinol 1.0 Crème

Oversat fra svensk:

Optimalt formuleret creme med ren retinol. Retinol er en yderst effektiv alternativ ingrediens til receptpligtig styrke retinoider. Denne kraftfulde retinolserum årsager huden fornyes og få maksimal styrke stabiliseret retinol (Vitamin A). Retinol er en kraftfuld antiaging-ingrediens at regenerere cellefornyelsen, reducerer skader, reducerer fläckighet og hyper-pigmentering. Retinol hjælper til at korrigere huden ved at reducere forekomsten af fine linier, rynker, reducere porestørrelse og solskader.

Botaniske ekstrakter af kamille og agurk forhindrer irritation og ubehag ved beroligende på huden. Disse ingredienser er ofte brugt i professionelle retinolbehandlingar. Retinol 1,0 Crème Avanceret formel + reparerer huden intensivt og tænder på Tegnene på aldring til en fastere, klarere, smukt tonet og ungdommelig teint.

Denne kraftfulde og professionel retinolserum giver dig mere strålende teint, mens det korrigerer huden og forbedrer fordelene af vitamin A og E, når det blandes med botaniske ekstrakter.

Vitamin A (Retinol/retinylestre palmitat)

Indeholder 1% a-vitamin i form af retinylestre mikroinkapslat palmintat i naturlige sfæriske komplekse molekylære strukturer, der gør retinol, stabil og effektiv. Denne kraftfulde antioxidant reducerer mærkbart udseendet af fine linjer og rynker og andre synlige tegn på ældning. 1% retinylestre Palmintat konverteret til ca. 0,5% Retinol i huden.

Vitamin E (Tokoferylacetat)

En naturligt forekommende ester af alpha-tocopherol indeholdende en stor mængde af antioxidant aktivitet, hvilket betyder, at det beskytter huden mod de skadelige virkninger af UVA og UVB stråler samt reaktive ilt arter. Vitamin E forhindrer oxidation af lette fjernelsen af frie radikaler. Det også øger effektiviteten af din solcreme og fremmer epitelisering og enzym aktivitet for hurtigere sårheling. E-vitamin gør også C-Vitamin mere kraftfuld.

Ceramider

Ceramider er specielle lipider (fedtstoffer) som udgør de væsentlige byggesten i huden og hjælper med at opretholde hudens naturlige beskyttende barriere og fastholde fugt i huden. De produceres naturligt af huden og virker som en "morter" mellem celler i de yderste lag af huden. De bidrager til at reparere tør og følsom hud.

Cucumis sativus frugt ekstrakt (agurk)

Indeholder en høj koncentration af mineraler til at blødgøre og fugter huden. Denne naturlige ingrediens er anti-inflammatiorisk og give huden køling og forårsager huden til at blive trukket sammen. Agurk er en ideel ingrediens for at helbrede huden af solskoldning.

Matricaria Recutita blomst ekstrakt (kamille)

Kamille har anti-inflammatoriske og blødgørende egenskaber, det hæmmer frigivelsen af histamin. Dette uddrag er meget rig på flavonoider, apigenin, quercetin, patuletin og luteoliin. Alle disse bidrager til antiinflammation og ofte brugt mod eksem, psoriasis og erythma.

Aloe Barbadensis Juice (Aloe Vera Juice)

Meget koncentreret, ren og naturlig aloe vera stammer fra bladene af aloe planten og har en omgående beroligende, helende og anti-inflammatoriske effekt på huden.

Panthenol (Vitamin B5)

Panthenol er alkoholanalogen af pantothensyre (Vitamin B5) og arbejder primært som en effektiv smøreolier, fugtgivende og fugtgivende stof. Panthenol har anti-inflammatoriske egenskaber og accelererer epidermal sårheling i epidermis.

Hvordan bruger jeg Retinol 1,0 fløde Avanceret formel + som en del af mine regelmæssige hud pleje program?

Indarbejde Retinol 1,0 Crème Avanceret formel + i din aften League hudpleje. Anvende sparsomt om natten og følge op med kosmetiske hud løsninger fugtighedscreme.

Kosmetiske hud løsninger (C)-vitaminserum er designet til at blive brugt som et lag i en effektiv metode til at forbedre andre fordele produkter og dermed opnå en ultimativ beskyttelse mod solens skadelige virkninger.

For optimale resultater og styrke dens forebyggende virkninger bruge Retinol 1,0 Crème Avanceret formel + i en hud pleje program, der indeholder hele kosmetiske hud løsninger serien. Serien indeholder fugtgivende gel, eye gel og et bredt spektrum af solbeskyttelse. Hvis øget blegende effekt ønskes så kan Hydra B5 Gel med Phyto botaniske Gel.

Kan du bruge Retinol 1,0 fløde Avanceret formel + i løbet af dagen?

På grund af retinolets magtfulde virkning er det anbefales at kun bruge produktet om aftenen. På grund af dens regenerativ og eksfolierende egenskaber, er huden bliver mere følsomme over for sollys og risikoen for solskoldning dermed mere synlige.

Hvor effektiv er den aktive ingrediens retinylestre palmitat, som produktet indeholder 1%?

Retinol i form af retinylestre palmitat er en aktiv ingrediens, der har enorme positive virkninger på huden. Forskning viser, at retinol er især effektiv i den umiddelbare reduktion af fine linier, rynker, gulvafslibning, blid eksfoliering og til at øge kollagen produktionen. Vitamin A er en potent antioxidant, der synligt reducerer fremkomsten af skønhedsfejl på huden og synlige tegn på ældning.

Hvad hudtype er Retinol 1,0 Crème Avanceret formel + bedst egnet til?

Retinol 1,0 fløde Avanceret formel + er et ideelt produkt til en lang række mangler, herunder fine linjer, rynker, foto aging eller solskadet hud. Det fungerer fantastisk for normal til tør eller følsom hud som problemer med rødme af huden eller hyperpigmentering.

Hvad er fordelen ved at have 1% a-vitamin sammen med 1% Vitamin E?

Hvis du vil have en kombineret 2% mængden af begge ingredienser er en væsentlig del af disse kraftfulde ingredienser. Denne høje koncentration vil øge antioxidant fordele i overflod, hvilket gør dem endnu mere kraftfulde sammen end hvis kun en af ingredienserne var inkluderet.

Hvordan kan vi integrere dette produkt i deres eksisterende hudvårdsregim?

Det anbefales, at du bruger formlen Retinol 1,0 Crème avanceret + sammen med de resterende kosmetiske hud løsninger serien. Dette vil øge de forebyggende fordele og maksimere resultaterne af hvert produkt. For de bedste resultater, rådføre sig med din hudlæge for at få en personlig rådgivning.

Produktet indeholder ingen parabener? Det er blevet testet på dyr?

Nej der er ingen parabener i kosmetiske hud løsninger produkter. Dyreforsøg har aldrig og vil aldrig ske.

Brug instruktionerne

  • Anvendelse 4-5 dråber på ansigt, hals og bryst i aften. Undgå kontakt med øjne. Overvåge fremskridt på huden under brug.
  • Hvis irritation opstår, reducere forbrug indtil huden bedre har fået vant til.
  • For de bedste resultater, følge op med et rigt fugtgivende creme.

Størrelse

30 ml

Ingredienser

Water/Aqua/Eau, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone PEG-10/15 Dimethicone Crosspolymer, Glycerin, Matricaria Recuitita (Chamomile) Flower Extract, Cucumis Sativis Fruit (Cucumber) Extract, Aloe Barbadensis Juice (Aloe Vera Juice), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ceramide 3, Ceramide 6, Ceramide I, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauroyl Lactylate, Carbomer, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Panthenol, Citric Acid, Tetrasodium EDTA.

Anmeldelser (32)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: