Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

4711 Original edc 50ml

Vejl. udsalgspris: 119,33 DKK

Vores pris: 112,67 DKK

Antal:
  • Producent: 4711
  • På lager: 1
Duftnoter

Lemon Lemon Bergamot Bergamot Orange Orange Basil Basil Oakmoss Oakmoss Jasmine Jasmine Vetiver Vetiver Cedar Cedar Lily Lily Patchouli Patchouli Rose Rose Cyclamen Cyclamen Sandalwood Sandalwood Musk Musk Melon Melon Peach Peach

4711 Original edc 50ml

4711 Original eau de cologne 50ml er en duft, der vil tage dig med på en rejse tilbage i tiden. Denne klassiske og ikoniske duft har været elsket af både mænd og kvinder i over 200 år. Med sin friske og livlige citrusduft vil den give dig en følelse af renhed og vitalitet, som ingen andre dufte kan. Med dens unikke egenskaber vil du opleve en forfriskende fornemmelse, der varer hele dagen. Giv dig selv eller en elsket en en særlig gave med 4711 Original eau de cologne 50ml

4711 Original Eau de Cologne 50 ml er en af de mest kendte og populære dufte på markedet. Denne duft er ikke kun elsket for sin unikke sammensætning, men også for dens historie. 4711 Original Eau de Cologne blev skabt i Köln tilbage i 1792 og har siden da været en fast bestanddel i mange menneskers liv.

Hvad gør 4711 Original Eau de Cologne 50 ml så speciel?

En af de mest unikke ting ved denne duft er dens sammensætning. Den indeholder flere forskellige essentielle olier og udtræk, som giver den en frisk og aromatisk duft. Duften åbner op med noter af citron, bergamot og appelsin som efterfølges af et hjerte af neroli og lavendel. Basen består af cedertræ og sandeltræ, der giver duften en varm og træagtig undertone.

En anden stor fordel ved denne duft er dens alsidighed. Det betyder, at den kan bruges både dagligt og til mere festlige lejligheder. Det er også værd at bemærke, at 4711 Original Eau de Cologne kan bruges både af mænd og kvinder.

Hvem vil have gavn af at bruge 4711 Original Eau de Cologne 50 ml?

Denne duft vil appellere til folk i alle aldre, men især dem der ønsker en klassisk duft med et moderne twist. Det er også perfekt til folk, der foretrækker en let og frisk duft fremfor tungere parfumer.

Sådan bruger man 4711 Original Eau de Cologne 50 ml

  1. Start med at tage et bad eller brusebad
  2. Tør huden helt tør med et rent håndklæde
  3. Påfør nogle få sprøjt på områderne omkring halsen eller pulsområdet
  4. Undgå at gnide huden sammen efter påføring - lad i stedet duften blive absorberet naturligt på din hud
  5. Anvend efter behov; ca. tre timer mellem hver påføring anbefales generelt

Du kan også anvende denne duft over dit tøj eller sengetøj for ekstra friskhed og aroma.

Hvilke funktioner adskiller 4711 Original Eau de Cologne fra andre dufte?

  • Klassisk citrus-duft: Denne parfume har en klassisk citrus-duft blandet med forskellige essentielle olier, hvilket skaber en frisk aroma uden at være tung eller overvældende.
  • Simpel: Dette produkt har ingen avancerede funktioner - det er simpelt nok bare at være hvad det er: En velduftende cologne-flaske med spray-funktion.
  • Allergivenlig: Dette produkt indeholder ikke farvestoffer eller konserveringsmidler, hvilket gør det allergivenligt for mange mennesker med følsom hud eller allergier.
  • Versatilitet: Denne parfume kan bruges både dagligt såvel som ved særlige lejligheder; den passer til enhver situation!
  • Affordable: Selvom dette produkt har eksisteret siden slutningen af 1700-tallet, er prisen stadig konkurrencedygtig sammenlignet med andre dufte på markedet!

Forklaring på priser:

Prisen på 4711 Original Eau de Cologne varierer fra butik til butik. Men hos os får du altid den bedste pris!

Bonusinformation:

I løbet af årene har denne parfume modtaget flere priser for sin unikke sammensætning samt sin lange historie! Derudover har produkterne også modtaget forskellige certificeringer fra miljøvenlige organisationer takket være deres fokus på bæredygtighed i produktionen.

I alt betragtet vil køb af 4711 Original Eau De Cologne være en god investering - ikke kun fordi det vil give dig en skøn aromaoplevelse men også fordi den vil holde dig frisk hele dagen lang!

Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Lignende produkter
Andre kunder købte også